Senaste teve-intervjun 2015

lördag 4 juli 2009

Tar du allt i livet för givet? Gör inte det!
Sedan gammalt har vi fått lära oss att vi har fem sinnen. Syn, hörsel, lukt, smak och känsel.

Men hur ofta tänker vi på att inte alla har dem? Jag har alla, men under många år i mitt arbete som sjukvårdsbiträde träffade jag många patienter som saknade minst ett av fem.

Kanske är det därför som jag är tacksam och ofta tänker på hur lyckligt lottad jag är som kan se allt det vackra omkring mig, höra fågelsången, känna doften av petunier och rosor, känna smaken av grillat och är fylld av känslor.

Visst kan man gnälla över sin vikt, sitt tunna hår, avsaknaden av långa svepande ögonfransar m.m. men har man sina fem sinnen i behåll är man ändå rik.

Njut av ditt liv men ta inget för givet! Vill också passa på att önska alla mina läsare och lyssnare en härlig helg!

Nu finns alla titlarna som talböcker på biblioteken. Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn och även Lyckohjulet är klar. Sist men inte minst finns även min självbiografi Älskling, vi blir... som talbok.
Jag bugar och tackar mig för TPB, som INTE är vad kanske många tror utan "Tal och Punktskrifts Biblioteket som med våra skattepengar tillverkar talböcker till bibliotek så att de som är synskadade kan låna dem gratis. Kanon!

Jag håller själv på att prata in Dyrbar kärlek och har gjort två tredjedelar av boken och så fort att den är klar kommer den att läggas ut gratis för att laddas ner av vem som helst.


P.s Dyrbar kärlek kommer också inom kort som E-bok.

Ha de gott!

Ramona