Senaste teve-intervjun 2015

onsdag 9 december 2009

Könskampen på bloggarna är på sina ställen vedervärdig!


Att läsa vissa bloggar är som att förflytta sig bakåt i tiden som på vilda västern, där de pekade ut skyldiga och hängde dem i närmsta träd.

Bloggarna jag pratar om handlar oftast om påståenden att barn utnyttjats sexuellt och kvinnor misshandlats. I vissa fall är det säkert också sant men i andra är det ren lögn.

Det cirkulerar också listor och görs även påhopp på dem som tar det manliga könet i försvar, som det senaste på Ingrid Carlqvist som skrivit boken: Inte utan mina söner tillsammans med George Pesor.

Nu vill jag att DU, som utan att blinka enbart ställer dig på moderns sida i frågor som rör incest och misshandel, ställer DIG själv följande fråga: Litar du till 100 procent på rättsväsendet?

Om du svarar ja på frågan behöver du inte läsa mer. Har du svarat nej bör du också tänka på att det finns män och kvinnor (oftast män) som blir oskyldigt anklagade av sin före detta sambos/fruar enbart för att dessa kvinnor/män vill ha ensam vårdnad. Dessa män hamnar ibland i fängelse, oskyldigt anklagade just för att vårt rättsväsende INTE fungerar.

Sexövergrepp är fruktansvärt och förstör barnets normala utveckling, sant! Detta är jag den första att skriva under på, men att skriva på listor med särskilda fall utan att själv ha sett domstolsutlåtanden eller varit med under processen skulle jag aldrig göra!

Män och kvinnor ska kämpa sida vid sida först då kan vi uträtta något! Att som en del skicka anonyma hat mail till en persons arbetsplats är oförlåtligt! Du som har gjort detta ska veta att nästa gång kanske det är din tur. Nästa gång är det någon som retar sig på dig och gör allt för att jävlas med dig. Du är oskyldig men kan inte värja dig mot anonymiteten. När detta kommer att hända är det försent att ångra vad man gjort mot andra. Är du en begåvad människa skickar du mail till Resumé och ber om ursäkt för ditt handlade!

Tidningen Resumé:
Bloggande chefredaktör sparkasPublicerad 2009-12-08Villalivs chefredaktör Ingrid Carlqvist fick i dag sparken av huvudägaren Fredrik Lindbladh för att hon bloggat om rättsäkerhet. En upprörd bloggläsare skickade osanna mail till annonsörerna, som i sin tur tryckte på hos ägarna.

Och här är mitt inlägg på Newsmill som handlar om sexövergrepp mot barn.

Så snälla Ni som befinner er på nätet och sprider hatets vrede, besinna er och sök hjälp, istället för att förstöra andra människors liv.

Hittar ni obscena vidrigheter om barn på nätet skicka länken till polisen. Det är de tacksamma för och de är utbildade för att göra jobbet. Agera inte själva polis, åklagare och jury!


Från Elib kan du klicka till dig ditt bibliotek var du än befinner dig och låna alla mina böcker som elektroniska (e-böcker). Ladda ner dem till din dator, mobil eller om du har en läsplatta, alldeles gratis!

Nedan kan du klicka dig fram till näthandlares jul-erbjudande av mina samtliga böcker:

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Tar ledigt återkommer på fredag!
Ramona