Senaste teve-intervjun 2015

fredag 30 juli 2010

Det roligaste på Vallarnas Friluftsteaterföreställning var änderna!


Som jag berättade i mitt förra inlägg är änderna på Vallarna fullkomligt orädda och kalasar mer än ofta och gärna på popcorn.

De här änderna gav mig den bästa upplevelsen av kvällens föreställning.

Även om regn och kyla inte upphöjer en mycket bra föreställning, försämras den inte heller. Men är det redan från början en tuggummiliknande teater ( istället för buskis som jag förväntat mig) där upprepningarna var modellen, försämrar det dåliga vädret den redan urusla föreställningen.

På kvällens föreställning av "En mor till salu" revs det inte ner skrattsalvor, utan istället kastade regntyngda bladruskor ut ärtliknande vattendroppar på våra huvuden. Fukten trängde igenom mitt regnställ och eftersom min kropp fullkomligt hatar den här typen av väderlek och det i kombination med en ogästvänlig plaststol, krumbuktade jag hejdlöst efter redan 30 minuter. Den sista kvarten före paus, hade jag bytt ställning ett otal gånger. När andra akten påbörjades intog Thommy och jag ståplatsen vid en av kioskerna, där jag kunde hänga på räcket och sträcka ut kroppen mot en vägg, vid de tillfällen det behövdes.

Före föreställningen intog Thommy och jag en mycket god middag på hotellet Elite, där vi råkade lyssna till två bekanta röster. En tillhörande Fredrik Lindström och den andra Henrik Schyffert.

Hade jag vid det tillfället vetat att "En mor till salu" inte var en buskis utan en sämre teateruppsättning, hade jag och Thommy fullt ut satsat på Grand Hotell i Falkenberg, där dessa gentlemän och komiker uppträdde tillsammans med fler av sina komikerkolleger. Det får bli nästa år!

Missförstå mig inte, samtliga skådespelare i uppsättningen "En mor till salu" är lysande, men regi och manus var en katastrof! Dessa duktiga skådespelare fick ett uselt manus och gjorde vad de kunde, men manuset räckte helt enkelt inte till!

P.s Signeringen i Falkenberg var jättekul!D.s

Karin, som äger Falkenbergs bokhandel tillsammans med Lars, är jätteduktig och en mycket sympatisk person. Vi bjöds på gott kaffe med härligt färskt kaffebröd. Tack för en trevlig signering!

Trots halv storm och ösregn kom det en hel del folk till affären och jag fick ett flertal nya läsare.

Ha de gott!
Ramona

Här kan du shoppa böcker i webshopen anomaR förlag, direktleverans! Betala direkt! Enkelt och säkert!

Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till sommarrabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen!                          Här kan du köpa/låna boken som e-bok.

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON