Senaste teve-intervjun 2015

söndag 13 november 2011

Tobaksbolagens älskling?

Och det är på den här bilden de flesta känner igen krutmannen Helmut Schmidt.

Alltid med en cigarett i handen och han är född 1918 och lever i all högönsklig välmåga! I TV och var han är röker han. Hans fru Hannelore född 1919 dog förra året, även hon var rökare in i det sista.

Varför tar jag upp det här? För att jag är trött på alla pekpinnar från politiker. Sluta röka, ät inte fett, ät inte kött, drick inte alkohol! Men herregud är det överhuvudtaget nån idé att andas alls?

Programmet "Du är vad du äter" tittar jag inte heller på... jag mår illa av både det som Skipper skippar och det hon vill servera.

Så tar vi tagelskjortan på...eller...hahaha... nix, jag röker, dricker, äter grillat kött, äter fett och gillar läget... inte varje dag, men för det mesta tycker jag att det enda futtiga korta lilla liv jag har tänker jag ägna mig åt att njuta av. Jag hatar pekpinnar!

Ramona
Adlibris: Ändhållplats Sverige


"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytel&