Senaste teve-intervjun 2015

tisdag 19 juli 2011

Lotta på Liseberg och bronstjejerna! Som inte kom med på bild...

Det var hur kul som helst att vara där live! Vi var inte tålmodiga och stod i timslånga köer enbart för att få en sittplats vid scenen.

Nej, vi hade grym röta när vi stegade fram till hovmästaren på Huvudrestaurangen Liseberg, de hade två platser på uteserveringen! Ett par hade avbokat sina. Vi såg inte så där himla bra, eftersom den enda storbildskärmen de har står bakom en klunga av stora träd om du sitter på uteserveringen.

Hade de haft en storbildskärm till höger om scenen, vilket jag trodde att de hade, kunde fler ha fått en bättre vy. Nåja, ljudet var i alla fall bra:)

Bilden på Thommy tog jag när han satt djupt försjunken och lyssnade på Jack Wreesvijk, sonen till Cornelis och det var också temat för kvällen.

Jack Wreesvijk sjöng förvånansvärt bra, bättre än jag någonsin hört honom sjunga tidigare. Låten "Lille prins" var skriven av Cornelis till sonen och den framförde Jack så att man fick en tår i ögat.

Ann-Louise Hansson hade tagit med sig dottern Josefin Glenmark och de sjöng också en vacker duett tillsammans. Jenny Silver rev av sina låtar och naturligtvis också Brolle.


Thommy tog också bilder av mig, och här är min bästa sida:) De togs med hans iPhone. De blir smalare eller så är det inställningen. Vad vet jag, som den tekniska idiot jag är.Här är det min tur att sitta i tankar och då passade han minsann på att ta ett kort.


I vilket fall som helst hade vi en underbar kväll. När vi åkte hem med vagnen vid 22.00 var det cirka 18 grader och en massa ungdomar vart än man vände blicken, de flesta kom från Gothia Cup. Amerikanska, danska, norska, you name it!

När väl bronstjejerna gjorde entré i slutet på sändningen lyfte Liseberg av ett vrål och dånande applåder. Alla på restaurangen stod upp, även de med sittplatser vid scenen och applåderade så Tor hade blivit avundsjuk.


Ramona

"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate till specialpris på Adlibris


"Grattis, du ska bli pappa"  Adlibris    Bokus  CDON

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet  och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare.

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook
Storytel