Senaste teve-intervjun 2015

fredag 28 september 2012

Bok & Bibliotekmässan 2012 fredag

Ja, hur kan man få ihop den här bilden? Vad stirrar vi på? Härlige duktiga och roliga Lasse Kronér med sin käre bror kom och besökte oss i montern. Mia Raunegger är barndomskamrat med Lasse och genom henne fick vi förmånen att lära känna varandra.

Vad stirrar vi på? Jo, på affischen föreställande nästa års deckare, "Mord på Stenungsbaden Yacht Club, som Mia skapat och den är underbar, och så blev också bilden. Ett ögonblick fångat av min käre make Thommy!
  Här ser du ryggen på Christian Sörlie Ekström, som signerar sin första bok av "Hur mår egentligen våra barn?" på mässan. Christian kommer också i morgon och signerar från klockan 10.00 för de som är intresserade!

Här är Christian Sörlie Ekströms framsida tillsammans med Thommy. Jag fick också glädjen att göra bekantskap med Albin, en helt underbar liten unge, som skrattade och var överförtjust över att ha blivit ägare till en röd ballong. Helt ljuvlig liten kille, som kom till bokmässan med sin mamma och pappa.

Här är kvällens releaseparty på förlag HOI som gjorde två flugor på smällen, genom att samtidigt med releasepartyt samla många av Sveriges deckarförfattare.

Jädrans flott monter och välbesökt. Det bjöds på vin, öl med tilltugg. Mycket trevligt.

 Mannen med gul kamera i handen är Varg Gyllander.Ja, det är så många ansikten så ni får själva känna igen var och en...

Nu ska jag svimma av... det är två dagar kvar...

Och slutligen en bild, även den tagen av Thommy, av en härlig kvinna, som vi faktiskt firade nyår med, med en av våra grannar på Tjörn för många år sedan... den är go den!

Ha en skön fredag!

Ramona