Senaste teve-intervjun 2015

torsdag 9 september 2010

Jag har en "flåsare" efter mig.

Det är inte första gången och det är jobbigt, det ska villigt erkännas. Spelar ingen roll vart jag går eller sätter mig, flåsaren är där.

Följer mig likt en skugga även om det är solförmörkelse. Ibland tycker jag synd om "flåsaren" men också irritation. När "flåsaren" tittar mig in i ögonen ser jag en mjukt bedjande blick och då faller jag som furan, även om jag tvingar mig hårt att låta bli. Det är tur att jag bara har "flåsaren" efter mig två gånger per år, fler gånger hade varit outhärdligt för oss båda.

Ja, du förstår Lina löper och det gör hon två gånger per år.

Det är Lina som är "flåsaren"... och jag står ut med "flåsandet" under de här två perioderna, eftersom jag älskar henne...

Och vem kan motstå dessa ögon?

RamonaHar klättrat ända upp till en sjätte plats med Mord under Tjörn Runt som mest utlånade bok! Så ini helvete kul! Tusen, tusen tack till Er alla!


Tänker Du på att det bara är tre månader kvar till första advent? Nä, jag fattar. Men just nu har förlaget ett kanonerbjudande.   Kolla här!

Nu är det dags att planera inför julen. Är inte det lite väl tidigt? Inte alls, nu har anomaR Förlag specialerbjudanden som du bara inte inte vill missa! Ta en titt i webshopen ! Betala direkt! Enkelt och säkert!

Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till rabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen! Här kan du köpa/låna boken som e-bok.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON