Senaste teve-intervjun 2015

måndag 17 augusti 2009

Judendomen är en psykisk sjukdom säger Ahmed Rami när han intervjuas av Mohamed Omar.

Jag vet att vi har yttrandefrihet i detta vårt avlånga land och det är därför Ahmed Rami och Mohamed Omar kan yttra sig hatiskt och föraktfullt i Sverige.

Med ett leende på läpparna kan Ahmed Rami berätta hur han lurade socialdemokraterna.

Mohamed Omar anser att tror man på tvåstatslösningen är man sionist och istället förespråkar Mohamed att det endast ska finnas ett Palestina och det ska tillhöra palestinierna.
Är man inte rasist då?


Juden Raus!: känns igen från en annan tid...
Är vi där snart igen?
Kommer någon svensk politiker att överhuvudtaget bry sig?Det är lagligt och gratis att ladda ner Dyrbar kärlek från The Pirate Bay, ! Iskall hämnd är under arbete och kommer ut som ljudbok inom kort.Vill du veta mer om i vilken form böckerna finns och vad de handlar om klicka på varje titel: Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och självbiografin Älskling, vi blir...

Orkar inte önska ha de gott efter att ha sett videointervjun av Mohamed Omar.
Ramona

Skottlossning i Örebro, Stora Höga, Linköping, Blekinge och Malmö och?

Samtliga nyheter från http://www.nyheter24.se/Skottlossning inatt i Örebro ,


skottlossning i Stora Höga,


skottlossning i Linköping,


skottlossning i Blekinge,


skottlossning i Malmö och var blir det nästa gång?Jag har för mig att Sverige är landet där handeldvapen inte kan köpas var som helst.


Det kanske är vad fortfarande många tror. På sätt och vis är det ju sant. Man kan inte köpa vapen hos en seriös vapenhandlare men däremot av gangsters.

Har våldet ökat i Sverige? Beror på vem man frågar. Skriver tidningarna mer om våldet? Nej, det gör det inte för då skulle ingenting annat få plats. Det blir för det mesta bara notiser. Hur det ska sluta? Ja, inte kommer det att bli bättre, för man måste börja när barnen är små.

De måste få känna kärlek, trygghet och ha framtidstro. Det kan de inte få när föräldrar inte har arbete, när deras lärare får sparken och skolor läggs ner.

När de är straffmyndiga är hoppet i de flesta fall ute för dem vi kallar värstingar. Att då försöka ingjuta hopp är mycket svårare och dyrare. Men förklara det för politikerna! Dagens skämt! Alltid kortsiktigt tänkande som i längden blir svindyrt och framförallt har sämre verkan.


Det är väl därför som jag kan skriva deckare som inte är i närheten av den fasa som för många är verklighet.


PS: DU kan ladda ner hela The Pirate Bay Gratis om du vill men den är på 21,3 gigabyte!.D.s


Det är lagligt och gratis att ladda ner Dyrbar kärlek från The Pirate Bay, ! Iskall hämnd är under arbete och kommer ut som ljudbok inom kort.Vill du veta mer om i vilken form böckerna finns och vad de handlar om klicka på varje titel: Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och självbiografin Älskling, vi blir...


Ha de gott!
Ramona