Senaste teve-intervjun 2015

onsdag 22 juli 2009

Daddy, Joakim Ramstedt är min IT-konsult. Tusen tack!

Hej

TeckenstorlekEtt meddelande till alla som laddat ner min bok. Tre filer är det fel på och just nu jobbar jag och en kille som är duktig på Torrents. Eftersom jag inte vet om han vill vara anonym eller inte skriver jag inte vad han heter. Men jag är kolossalt tacksam.

Så hav tålamod snart är det en komplett bok ute på The Pirate Bay.
P.s Ska också säga att jag var på tok för snabb med att kritisera TPB nu vet jag mer vad det handlar om och passar på att be om ursäkt för mitt knackande på Peter Sundes axel. Jag borde ha lugnat ner mig!D.s


Jag är skyldig Joakim Ramstedt, Daddy ett stort tack!TEKNISKA PROBLEM OCH JAG ARBETAR PÅ DET! SORRY VERKAR SOM DET BLEV NÅGOT GALET! JAG ARBETAR PÅ DET!!!! Fortfarande problem och är i Falkenberg så tyvärr kan inte ta tag i det förrän på lördag eftermiddag. Håll ut! Ber om ursäkt!Den förste som talade om för mig att det är superenkelt att tala in sin egen ljudbok var Peter Sunde. Jag begrep nada!

Nästa person var Anna Troberg som tog kontakt med mig och ville hjälpa, men som alla vet kom Piratpartiet emellan och jag röstade på Anna.
Och då kom räddaren i nöden, Daddy. Och för de som haft möjligheten att träffa Jocke med sonen Robbin vet att han inte bara är en kanon-pappa utan också en riktig kompis och hejare på data.


Nu har jag färdigställt boken och "glömde" att låta programmet gå, men nu ska det gå att ladda ner boken Dyrbar kärlek.
En tjänst som jag ber om är kritisera, rosa, gnäll och beröm mig för jag är bara i första fasen. Kom med tips som kan förbättra ljudkvalitén. Jag är öppen!


Jag är jädrans stolt över Joakim och mig...Böckerna finns som : Inbundna, Pocket, Ljudbok, E-bok eller talbok Daisy

Vill du läsa mer om titlarna gör du det här.


Adlibris

Bokus

Bokia.se

CDON


Superonsdagen är här!
Ramona