Senaste teve-intervjun 2015

onsdag 30 juni 2010

Konkurs för Hultsfredfestivalen?


Så gick ännu en epok i graven och jag är inte förvånad. Ingenting är som sagt beständigt. Dagens ungdomar har fått andra krav än tält och fylla.

Musiken har också fått ett utbud som vi aldrig tidigare skådat. Nätet har blivit den nya Hultfredsarenan och även andra festivaler kommer att få lägga sig i malpåsar eller gräva ner sig.

Det tragiska i den här händelsen med Hultfreds är att om de begär sig i konkurs kommer de som köpt biljetter i förväg få väldigt svårt att få pengarna tillbaka. Först i kön står alltid banken, om det finns banklån, och tar pengarna som finns i kassan. Det ser konkursförvaltaren till!

Personligen har jag aldrig varit på en festival av något slag, jag har alltid avskytt att tälta och stå i kö för att tvätta mig eller gå på toaletten. Jag är en bekväm kvinna. Det ska finnas dusch på rummet, gärna rumservice, annars stannar jag hemma. Hultfredfestivalen skulle ha firat 25 års jubileum, i stället får de säga "tack och adjö"! Tycker synd om dem som redan hade köpt biljett.

Ramona

Här kan du shoppa böcker i webshopen anomaR förlag, direktleverans! Betala direkt! Enkelt och säkert!

Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till sommarrabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen!                          Här kan du köpa/låna boken som e-bok.

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON