Senaste teve-intervjun 2015

söndag 27 december 2009

Sätt lögnerskor i fängelse bums! Ändra lagen retroaktivt!
Det måste bli straffbart när kvinnor ljuger om våldtäkter!Kvinnoorganisationer som i det här specifika fallet gick ut och kritiserade polisen för att de inte gjorde tillräckligt borde omedelbart be om ursäkt för sina dåraktiga uttalanden och därefter i sina broschyrer ta med en alarmruta: Tänk på att du förstör för dina medmänniskor när du ljuger om allvarliga övergrepp!Vi har alltför länge sett kvinnor som det veka könet, (Läs Trixa Marklunds krönikor i Expressen begriper du) kvinnor är utsatta av männens patriarkat. Visst, många kvinnor blir illa behandlade, misshandlade, våldtagna och utnyttjade sexuellt som barn. Men vet du vad? Jo, exakt samma sak händer män och pojkar!Män blir också slagna av kvinnor, våldtagna av kvinnor och sexuellt utnyttjade som barn av kvinnor. Där är det tragiskt nog ingen tvekan om att jämställdheten är fullkomlig.Om du klickar på bilden blir artikeln läsbar!

Den handlar om hur en ung kvinna på kvällen söndagen den 25 oktober ringde till polisen och skrek att hon hade blivit våldtagen. Genom att tidningar, tv och radio berättade om den här händelsen fick också de främlingsfientliga ytterligare ett strå att lägga på stacken. Det så kallade våldtäktsoffret pekade ut en av de tre männen som afrikan.Det klagas från feministhåll att våldtäktsoffer manglas hårt av polisen, åklagare och domstolar. Ja, det är bara att tacka sitt eget kön för den goa hjälpen! Om inte kvinnor ljög så förbannat utan att det händer ett förbannade dugg, för än finns det inga lagar som sätter lögnerskorna i fängelse eller ens ger dem böter, skulle de som verkligen blev misshandlade, våldtagna och sexuellt utnyttjade bli trodda! Nu vet ju alla att det är bortåt 50 till 100 fall där det är en ren lögn!Mörkertalet där lögnerna har slunkit igenom? Ja, de är antagligen fyrfaldigt större!Varför ljuger kvinnor om dessa fasansfulla händelserna? Kanske hade de ingen kontakt med sin pappa. Kanske saknade de en fadersgestalt. Varför de inte hade en pappa närvarande? Ja, säg det!Tack för en mycket bra artikel journalist Jimmy Fredriksson på GTRamona


Nu blev jag uppvaktad av Sotnos!Inte så konstigt kanske eftersom Joakims katt Sotnos är begåvad och kände omedelbart igen mig som "hon den där människan" som kom med mat senast.

Efter att med otrolig hastighet lapat i sig laktosfri mjölk slog han ner baken och slickade sig om munnen. Nöjd och belåten.

Nu klarar sig Sotnos i ytterligare ett par dagar. Jag kommer igen på onsdag. Inte på onsdag! Jag kommer igen på tisdag! Idag är det ju söndag!!! Man blir så dagvill under julen.Ursäkta!

Ramona

Parkera sin bil med förnuft vore en god idéVi bor på landet... vi bor på landet... vilket betyder att vi får Göteborgs-Posten i våra brevlådor, under förutsättning att den som delar ut tidningen kommer åt. I det här fallet har en bil med rejäla dubbdäck ställt sig framför postlådorna. Dessutom kom inte bonden åt att sanda vid brevlådorna.

Den som ställde bilen här tänkte enkelspårigt. Där vi ska vara, på Eriks Äng, bor ingen året om , alltså bor det säkert ingen annan här heller! Fel, fel, fel...


Dessutom kan man om man har lite gott i sig be om ursäkt!. Inte svara på detta viset: Jag ropar till mannen som kommer för att sätta sig i bilen. -Där är inte lämpligt att parkera eftersom vi inte får vår GP!

Svaret: Ja, jag vet det! Säger mannen och sätter sig kvickt in i bilen... Om han nu visste det varför ställde han sig där då?
Undrar
samtliga familjer på Sandviken som idag efter helgen inte fick
sin GP på grund av en korkad parkering!