Senaste teve-intervjun 2015

onsdag 22 april 2009

Ett stort tack till SVT Eftersnack.

Henry Ascher, känd barnläkare som slåss för barns rättigheter på alla plan, Helena Tagesson, fredsforskare och så jag, deckaförfattaren var med på det regionala programmet Eftersnack i SVT2 igår kväll.



Programledaren Henrik Kruusval, reporter/researcher Kristina Petersen, Hillevi Thiel bildproducent och Nils Chöler redaktör tog hand om oss på ett fantastiskt proffsigt sätt. Jag kunde inte, hur jag än skulle bära mig åt, känna mig annat än kolossalt välkommen!



Ikväll kommer det sista Eftersnack, inte bara för säsongen, utan för alltid och det ska jag bänka mig framför TV:n och se.



Jag kan inte för en enda sekund tänka mig att någon av alla dessa proffsiga TV-personerna inte kommer att dyka upp med andra program. Men det är verkligen synd att det inte finns fler av denna lugna och sköna form intervjuprogram, som Eftersnack i SVT, om man bortser från Go´kväll. För Debatt med Janne Josefsson är INTE alls ett kul program om man jämför med Eftersnack.



Än en gång ett stort tack till alla inblandade i programmet Eftersnack och jag önskar er alla ett riktigt jädrans adjö-party ikväll!



























Mina deckare finns nu även i pocketformat precis som självbiografin och priset är från 39:- beroende var du handlar. Besök din näthandlare och läs mer om du är nyfiken på vad böckerna handlar om:

Adlibris

Bokus

Bokia.se

CDON

Kulturbutiken