Senaste teve-intervjun 2015

fredag 14 oktober 2011

Motti, ledamot i EU parlamentet, vill ha kollen och är dum i bollen!

Motti vill se och avlyssna alla på internet. En liten käck "blackbox" ska installeras i all världens datorer. Detta för att stoppa pedofiler.

Bäste Motti, de gick inte ens att stoppa när webben inte existerade!

Om, och jag säger om, Mottis dröm skulle bli verklighet kommer vissa av dessa "nätboxar" vara varje diktators våta dröm, för att inte tala om maffiosos eller andra makthungriga gangsters och de kan lika gärna vara anställda på Wall Street.

Endast människor som man kan lita på har tillgång till de koder, som är lika med Sesam öppna dig, säger Motti. Bäste Motti man kan aldrig lita på någon när det finns pengar att tjäna och en sådan blackbox kan bli värd miljarder. Fråga din käre premiärminister Berlusconi, du vet han som har pengar och makt och fått italienare att framstå som lallande byfånar.

Jag är opolitisk men jag håller fullständigt med Christian Engström från Pirat partiet:

"– Om det var Kina, Nordkorea eller Saudiarabien som hade föreslagit det här, vad hade vi sagt då? Det är skrämmande i ett demokratiskt Europa att man ens hör en politiker föreslår något sådant. Det är så absurt att jag verkligen hoppas att vi aldrig behöver diskutera det på allvar i parlamentet, säger Christian Engström. " Slut citat

Ramona


"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytel&