Senaste teve-intervjun 2015

söndag 30 augusti 2015

Julia Caesars identitet är röjd av det jag idag kallar "Det nya Stasi i Sverige" en del så kallade mindre begåvade journalister.

Krönikan på Snaphanen.dk skriven av pseudonymen Julia Caesar var nog det värsta jag läst i Sverige och jag har läst en del under mina snart 56 läskunniga år, jag är född 1956.

Under de senaste fem åren har ett debattklimat vuxit fram i Sverige som jag aldrig tidigare stött på. I stället för att vi läsare/tittare/lyssnare ska få ett ökat förtroende för media har det stadigt sjunkit. I mitt fall är förtroendet för svensk nationell media stendöd!

Vad har föranlett detta hat från en viss så kallad elitjournalistik mot en viss grupp av det svenska folket?

Allt började med att Sverige Demokraterna kom in i Sveriges Riksdag 2010, och blev med detta intåg ett hot mot de etablerade partierna och en klick inom media. Dessa individer som trots sin individualitet är en och samma tumme i samma humhum ... såg sina privilegier, och de är många, sakta men säkert promenera ut genom dörren. Alltså gjorde de allt vad de kunde för att svärta ner varje människa som hade något med Sverige Demokraterna att göra. Dessa människor, vilka vissa har/hade nazistiska åsikter och hade sina rötter i "Vit makt", skulle förintas, och som jag brukar säga: I Sverige har vi inte förbjudit nazism, vilket vi borde ha gjort, men nu är dessa synliga nazister borta ur SD:s parti.

Sällan eller aldrig tas kommunisternas, Vänsterpartiet kommunisterna, Vänsterpartiet och numera med en bokstav, ett enkelt "V", klavertramp och styggelse upp av denna klick journalister. Att deras historia är avgrundssvart som av torkat blod. Hur de hyllat alla de värsta mördarna i världen, förutom Hitler, i bästa kommunistisk anda.   

Inom varje parti finns det skitstövlar men det är skillnad för vissa journalister på vilken sorts skitstövel man är och där är generalfelet de gjort och fortfarande gör. Dessa journalister gör skillnad på folk och folk, vilket inte skall existera i ett demokratiskt land som Sverige.

Jag hoppas och tror att den krönikan som Julia Caesar skrev och lade ut på Snaphanen.dk inatt kommer att bli en väckarklocka för de som fortfarande sover i landet mellanmjölk. För om du rycker på axlarna och inte bryr dig för att det inte drabbar dig, ska du tänka om kvickt. Bara för att intet ont drabbade dig idag kan det göra det i morgon, och om du inte slåss för yttrandefriheten i dag, i morgon eller vilken annan dag som helst kanske inte yttrandefriheten och demokratin finns kvar den dagen du upptäcker att du behöver den.

Uppdaterad: Här kan man läsa om Researchgruppen och deras inställning till lag och ordning, som inte passat dem själva. Dagens Samhälle publicerade artikeln som RG inte ville läsa!

Ps. Fick tips om vad journalisten Annika Hamrud skrivit på sin blogg om Julia och när jag gick in på den fick jag nästan kräkvibbar. Titta på vänstersidan på bloggen! Det är vad denna dumma kvinna tycks hylla! Ofattbart! Vilken ärekränkning mot varje fri kvinna i det här landet!Ds.


Ramona

   

NU RÄCKER DET! Dagens Nyheters Peter Wolodarski: Nu får du banne mig ge dig! SLUTA!

Nu är Sveriges DN mer och mer likt DDR.

Läs krönikan!

Mardrömmen av Julia Caesar på Snaphanen.dkJag tänker inte låta mig tystas. Detta som sker idag i Sverige är oförlåtligt!

Ramona