Senaste teve-intervjun 2015

onsdag 27 juni 2012

Assange är rädd för svensk rättvisa. Ja, vem är inte det?

Julian Assange är anklagad för sexuella övergrepp mot två kvinnor i Sverige.

Första gången blev det inget åtal. Enligt chefsåklagare Eva Finné räckte inte bevisen... men sen hände nåt... och nu vill Claes Borgström att Assange bums ställs inför skranket.

Assange har all rätt i världen att frukta svensk rättsväsende. Det finns alltför många bevis på att svensk rättvisa inte är vad den borde vara... nämligen rättvis.

Det finns alltför många klåpare inom systemet ( Kapten Klänning) och det har haft som följd att människor blivit förstörda för livet, utan att ha fått ett öre som kompensation.( Staten betalar inte en spänn för de som tilldöms skadestånd, bara så du vet)  Thomas Quick, egyptierna, ( där avlidna Anna Lindh skylldes för brottet) det finns rad efter rad där så kallad svensk rättvisa har krackelerat. Pappan och hans granne som beskylldes för bestiala våldtäkter av dottern som senare visade sig vara svårt psykisk sjuk, men både pappan och grannen hann sitta inne i flera år, innan Hannes Råstam räddade deras liv.

Om man systematiskt går igenom alla falska våldtäktsanklagelser blir man inte glad. Varje falsk angivelse blir än mer negativ för varje kvinna som på riktigt upplever en våldtäkt. Det borde varje kvinna som ljuger bli medveten om.

När det gäller anklagelserna mot Assange är inte jag vare sig advokat, polis, jury, åklagare eller domare, men att Assange känner rädsla för att det svenska rättssystemet inte fungerar tillfredsställande, där är jag med honom hela vägen!


Ramona