Senaste teve-intervjun 2015

torsdag 8 mars 2012

Det här är vad allt handlar om!

FOI, politiker, bankstyrelser, insideraffärer, ja listan kan göras milslång på alla skumraskaffärer vi har läst om och kan läsa om i papperstidningar och på nätet.

Det handlar om pengar...tjatigt nog. Vapenavtalet med Saudiarabien är den senaste av alla skandaler som sköljer över oss. Den ena affären efter den andra. Jag kan ärligt säga att det var längesedan jag trodde på människor och politiker i maktställning. Det går bara inte!

De ljuger sig från den ena änden av bordet till den andra, utan att ens bli svett. Det darras inte på en underläpp, lyfts inga ögonbryn, de helt enkelt bara  L J U G E R!

I deras öron viskas ordet "dollar"! I ögonen lyser dollartecknet och de tiger som muren bara bankkontot är välfyllt.

Den underbara låten "Vem ska jag tro på" av och med Thomas Di Leva 1987, är mer aktuell än någonsin, tyvärr!

Ramona


 
Ps. Om man vill kan man redan nu förboka "Hämnaren från Tjörn" hos en bokhandlare nära dig. Adlibris, Bokus, BokiaCDON, eller annan.Ds.

Grattis, du ska bli pappa!

Adlibris
Bokus
CDON
Bokia internethandel


"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokborgen
Bokus
Bokia
Dito
Muntligt
Load2hear.
Mobook