Senaste teve-intervjun 2015

torsdag 2 april 2009

1:a april reportaget

Reportaget var i Stenungsposten den 1 april, och hur kul hade det varit att lagt ut den på bloggen igår, på en skala från ett till tio?Nåväl, den passar bättre idag. Och det är alltid lika kul att få några rader om böckerna. Du vet: Syns jag så finns jag.Med tanke på att det antagligen ges ut över 1000 boktitlar varje år och än fler önskar att de fick ut sin bok, är jag oerhört tacksam för att jag får uppmärksamhet överhuvudtaget.

Den lilla biten till vänster hör till artikeln, men fick inte plats på ett A4 utan fick komma lite på efterkälken.

Är du sugen på att läsa mina böcker och vill ha dem i pocket kan du det nu från 39:-.

Besök din näthandlare: Adlibris Bokus Bokia.se CDON

P.s Fortfarande hoppas jag på att Elisabeth Hermon ska få upprättelse av Expressen, så skriv på namninsamlingen, länken finns på höger sida. Just nu 187 namn och ju fler kockar desto bättre tryck!D.s


Dold.se kanonidé för pedofiler, eller?

Under adressen: Dold.se gör att du kan surfa helt anonymt och skyddar dig mot alla integritetshot på internet. Vår teknik är så säker att inte ens vi själva ser vem som ...

Verkar vara rena rama paradiset för pedofiler, knarkhandlare och all slags skumraskaffärer, om du frågar mig. Undrar vad representanterna för Dold.se tänker om det?

Idag har polisen möjligheten att spåra och följa pedolifernas spacevandringar. Hur ska de göra nu? Terrorattacker kan planeras helt i det fördolda. Dold.se verkar vara rena rama guldgruvan för alla som har en dold agenda.

Anledningen till att Dold.se har skapats, som jag ser det, är på grund av att fildelningen ska kunna fortsätta ostört, men säg det goda som inte har ont med sig, eller tvärtom.

Dagens ungdom har vuxit upp med den självklara tekniken: mobiler, datorer, digitalkameror och för dem är det lika naturligt som att äta flingor till frukost. Hur påverkar detta samhället i stort?

Är det de här tankarna som våra ungdomar växer upp med? :Eftersom det finns en möjlighet att få vad jag vill ha på nätet, utan att betala, behöver inte jag ta något ansvar över att det drabbar fel person? Jag tänker inte använda droger, träffa en pedofil eller hjälpa till med en terrorattack, så jag skiter i vilka dårar som döljer sig på nätet, bara jag får fortsätta fildela.

Ska det vara på detta viset, som Sverker i Plus skulle fråga!

Jag vill inte vara en gnällkärring men jag tycker att det vore på sin plats att diskutera den här frågan mycket mer ingåenden än en kvart i TV4 i Kvällsöppet med Ekdal. Jag är övertygad om att fler än jag, vill ha upp frågan om hur vi ska hantera den anarki som just nu råder på nätet.

För när det kommer att hända tragedier tack vare att ingen kan få reda på vem som gjort vad, är det inte orden: Vad var det jag sa, som jag vill yttra, jag vill hellre säga, vilken tur att vi kan ta fast dem som har gjort detta!

Vad tycker du? Rösta på hur du vill ha det! Frågorna finns på höger sida om artikeln.


P.s Glöm inte att skriva på för Elisabeth Hermons upprättelse i Expressen. Jag skickar listan varje söndag till Thomas Mattson, chefredaktören på Expressen. Länken finns på höger sida. D.sIntresserad av mina böcker som nu också finns i pocketformat för endast 39:-? Besök din näthandlare:

Adlibris Bokus CDON Bokia.se