Senaste teve-intervjun 2015

onsdag 27 maj 2009

Upprop VÅRA SKATTEPENGAR

EN SVENSK TIGER INTE LÄNGRE!!!!

Nu är det jädrar i mig uppror i leden. Just nu kan du skriva på ett upprop för våra skattepengar, och det gäller föreningar som ROKS, KOBRA och andra kvinnoföreningar som får hundratals miljoner kronor från statens alltmer sinande kassa.

Du ska inte skriva på för att du inte gillar kvinnor, familjer och barn, utan för att det måste bli slut med snedvridningen av den så kallade FEMINISMEN.

Själv lyssnade jag på P1 idag och fick höra ett utlägg av en av kandidaterna till EU-parlamentet och hon var från F!. När utlägget var klart undrade jag stilla varför det inte avslutades med orden: Å så tror vi på tomten också!

Ord, massor av ord, tomma innehållslösa meningslösa ord. Ord som stöps, slaskas, byts, vrängs och till slut är de fullständigt klanglösa...

Jag blir så trött... när ska alla dessa Niagarafall av ord bli mer än ord? Vad sägs om handling! Skriv på!!! Upprop VÅRA SKATTEPENGAR
Ikväll ska jag roa mig med att titta på Kvällsöppet med två som kan det där med ord, Mona Sahlin och Fredrik Reinfeldt. Gissa vad mycket ord det blir!!!!Mina deckare Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn och självbiografin Älskling. vi blir... är också fyllda med ord, men de har en betydelse. Nu finns de i pocket från 39:-


Lyckohjulet är inbunden och har fått ett flertal recensioner som du kan läsa mer om på höger sida.


Mer finns också på biblioteken, bokhandlarna och näthandlarna:


Ha de gott!

Ramona


Efterfrågan på kokain är stor i Europa.


Efterfrågan på kokain är stor i Europa. Vilka svenska kändisar står i koka-kön, förutom de vi redan känner till som har ertappats?


I Mexico har det under 2008 dött 7 000 människor i enbart drogrelaterade brott och i Holland finns de mest liberala droglagarna men hur det fungerar vet jag inte.I femtio års tid har lagarna runt om i världen alltid sagt nej till drogfrihet och istället för att det borde ha blivit färre narkomaner, eller festknarkare om man nu vill kalla dem det, har drogproblemet världen över ökat lavinartat.


Hur ska vi få bort drogerna? Eller ska det vara en mänsklig rättighet att sjunka ner i en fåtölj, lägga ut en lina och glömma allt elände i världen under några timmar.


Sierra Leone med en folkmängd på cirka sex miljoner, är ett fattigt land men ändå kommer världens dyraste diamanter därifrån. Vi behöver inte utveckla anledningen till landets fattigdom, svaret är som alltid "giriga och urusla ledare".


Sierra Leone har hur som haver blivit transitland för Colombias heroin. Kartellerna som är nerlusade med pengar kan köpa precis vad och vem de vill. En person som är boende i Freetown och blir erbjuden 10 000 dollar för några timmars, visserligen farligt jobb, istället för 100 dollar tackar sällan nej! Är man hungrig, svälter och har barn som svälter är det nog svårt att säga nej!
Den dagen narkotikakartellerna har köpt sig ett land, med nickedockor till regeringsmän/kvinnor, vilket mycket väl skulle kunna bli Sierra Leone, och därefter köper sig vapen som blir passande för deras maktövertagande, den dagen kanske inte är så långt borta.
Kan man stoppa drogerna? I så fall hur? Och vad skulle hända om de blev som alkohol legalt?


Varifrån fick jag mina uppgifter?
Från Dokument utifrån i SVT.

Mina deckare Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn och självbiografi Älskling, vi blir... finns i pocket 39:-.
Min senaste deckare Lyckohjulet kan du läsa mer om på höger sida om du klickar på omslagsbilden!

Vill du veta mer om böckerna? Besök biblioteket, bokhandlare eller näthandeln:
Ha de gott!
Ramona