Senaste teve-intervjun 2015

måndag 1 augusti 2011

It´s a walk in the park, alltså labyrinten i Slottsskogen...

Jag erkänner omedelbart: Jag har inte vandrat i labyrinten. Mitt lokalsinne är en katastrof och därmed skulle jag ofrivilligt fått ägna mig åt att hoppa häck för att ta mig ut igen.

Däremot är det en favorit för barnen och säkerligen föräldrarnas också, som kan stå utanför och iaktta sina vandrande  och irrande guldklimpar.

Labyrinten tillkom 1999 och ligger i närheten av en lekplats som heter "Plikta" och som just nu ser ut som en plats där det testas missiler. De bygger om! Inte långt från lekplatsen ligger Å-hemmet, (Ålderdomshemmet) där jag en gång arbetade som sjukvårdsbiträde.

Jag älskar Slottsskogen! Det är som Central Park i New York, den ligger i centrum, har en fantastisk skog, ( ska ta några fotografier på de enorma träden) och massor av möjligheter för alla friluftsaktiviteter man kan tänka sig. Frisbie är populärt, teater för barn och vuxna, underhållning Way out West, med Roxette som uppträdde på Slottsskogsvallen förra lördagen med mera med mera.

Att ha promenadavstånd till denna fantastiska natur är en ynnest! Idag tog vi en CaesarsalladVilla Belparc. Vädret var underbart! Under tiden vi tuggade i oss kom ett mörkt moln på himlen och regnet kastade sig över oss. Vi tog Lina, tallrikar, och flydde under ett parasoll. Så gjorde inte bara vi, utan alla och ett tag blev det full rulle på personalen. De kutade runt och slängde stora plasttält över soffgrupperna, släpade runt parasollerna och plockade undan så mycket de hann med av det som kunde bli förstört av regnet.

När vi hade ätit klart, hade regnet försvunnit och vi promenerade hem. En utsjasad hund, matte och husse sitter nu på balkongen och dricker flädersaft med massor av is i glasen!

Ha de gott!
Ramona

Här kan du provläsa "Ändhållplats Sverige" som släpps den 22 september i inbunden form, Mp3 direktnedladdning och som e-bok.

"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate till specialpris på Adlibris


"Grattis, du ska bli pappa"  Adlibris    Bokus  CDON

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet  och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare.

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook
Storytel