Senaste teve-intervjun 2015

torsdag 4 augusti 2011

Så ljuvligt söt, underbar och betagande!

I dag var jag åter i världens vackraste park, Slottsskogen i Göteborg. Jag satte mig i en soffa på Villa Belparc, inväntade min vän Christina och då dök denna ljuvliga lilla späda gråsparv upp och satte sig på karmen på stolen mittemot.  
Nästan varje gång jag ser dessa små späda fåglar påminner de mig om hur skört och vackert livet är.

Naturligtvis måste jag också lägga in bilder av Slottskogen, men dessa bilder är bara en pytteliten del av denna gigantiskt vackra park. Bara så du vet!

Jag blev så fascinerad och imponerad av detta träd, som jag tror är ett pilträd, att jag förevigade det med Christina. Det ligger ner och växer intill en konstgjord damm.
Här sitter en and  och vilar under det att fontänen skickar ut sina kaskader. Till höger om fontänen ligger Villa Belparc.
På den här gräsmattan, där en mor precis just i ögonblicket jag tar fotografiet jagar sin son, ligger, sitter och står människor i tusentals när till exempel Göteborgs symfoniker uppträder. Många passar också på att ta med sig en engångsgrill och i parken finns speciella papperskorgar enbart till för engångsgrillar. Smart!


Utsikten från Villa Belparc om du vill sitta nära vattnet.

Behöver jag tillägga att vi hade en underbar dag idag?

Ps. Biltrafik i parken är förbjuden.Ds.

RamonaHär kan du provläsa "Ändhållplats Sverige" som släpps den 22 september i inbunden form, Mp3 direktnedladdning och som e-bok.

"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate till specialpris på Adlibris


"Grattis, du ska bli pappa"  Adlibris    Bokus  CDON

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet  och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare.

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook
Storytel