Senaste teve-intervjun 2015

onsdag 15 maj 2013

Uppdaterat med länk till TV4:s inlägg! Ååååh, vilken underbar dag! Tusen tack till alla som förgyllde min dag av boksläppet på Mord på Stenungsbaden Yacht Club!


Dagen började med Sveriges Radio och intervju av Lena Rångeby. Jag hade en hel bikupa i magen, händer och ben skakade redan i morse, men så kommer jag in i hennes studio, hör Lenas röst och alla bina drog iväg. Tack Lena för ditt underbara sätt att få mig att slappna av.

Här kan du lyssna på intervjun om du vill det! Klicka på Radiohuset Lena Rångeby onsdagen 15 maj klockan 09.35 och 00.30 min in på bandet börjar det!

Blommorna på bordet är från Mia, Anna och Jonas och Annicka Hallengren. Det roliga var att buketten från Anna och Jonas kom med bud samtidigt som jag börjat signera och TV4 filmade. Budet säger: Det här är från en hemlig beundrare! Antagligen såg jag ut som en fågelholk i ansiktet innan jag läste kortet. Den var go Anna & Jonas. Riktigt go :)

Här arrangerar Jeanette på Bokia i Stenungsund välkomstbordet för kunderna. Det bjöds på Riga bubbelvin, som står till vänster i bild. En superflott etikett! Och till vänster bjöds på Herrjunga Cider, vilken var rosa och smakade som en körsbärsdrink. Jättegott!

TV4 kom redan klockan 13.00 och intervjuade och filmade mig i Stenungsunds hamn och återvände vid boksläppet klockan 14.00. Och här kan du se inlägget! 

Det roliga var att journalisten som filmade och intervjuade kom ihåg mig från 2007, då förlaget ställde ut på Bok & Biblioteksmässan. Den gången han filmade frågade han mig vad jag ville med förlaget och då kom jag med århundradets största korkade svar: Jag ska köpa Bonniers kontant!!!!! Hahahaha... det var innan jag visste något om förlagsbranschen .
Här tar femtioåringen Emil, ( sju år yngre än jag) ett jätteskutt och det blev ett härligt foto taget av Thommy. Det ser ut som att Emil tar sats från TV4:s journalist kamera.


 Här riggas kameran upp.


Ett kärt återseende av Gunn, som jag inte träffat på många år.
Här signerar jag för fullt! Och det är så himla kul! Tack till Thomas, Jeanette, Rosmarie, alla på Stenungsund bokhandel, personal och kunder som förgyllde dagen! Och tro´t eller ej, men bordet som syns i förgrunden var nästan halverat på böcker efter två timmar.

Här syns också budet med blommorna i vänster hörn, som kom med blommorna från " den hemlige beundraren"... Hahaha...

Och när vi kommer hem så ser vi att Adlibris fixat ihop en hel sida för mina deckare. Ja, ibland är livet bara helt fantastiskt!

Och gissa om jag njuter? Japp, för fulla muggar!

Tusen tusen tack!
Ramona
Bilden tagen av Mia strax innan det brakade loss!