Senaste teve-intervjun 2015

onsdag 17 juni 2009

Vuxenmobbing av museichef Ingrid Lomfors. Tydligen helt okej!Till vänster på fotot är tidigare museichef för Göteborgs stadsmuseum Ingrid Lomfors.

Längst upp till höger, Ted Hesselbom museichef på Röhsska museet som trots sina egendomliga affärstransaktioner gillas av Björn Sandmark som är chef för kulturförvaltningen. Alltså ett jobb som vi skattebetalare pröjsar för. Bara så ni vet!

Bilden är tagen ur artikeln som ni kan läsa härJag har med stort intresse följt detta scenarium och här ligger en skunk begraven. Hela proceduren med att sparka Ingrid Lomfors är ett stinkande inferno. Björn Sandmark hyr in en konsult, (betalas också med våra skattepengar) som i princip sågar Ingrid Lomfors ledarsskap utmed fotknölarna.

Ingrid Lomfors deltog i ett radioprogram som bevisade att det fanns gott om nazister i Göteborg under 1930-talet som hyllade Hitler.

Vid ett tillfälle när Ingrid Lomfors var på sin arbetsplats är det en kollega som gör korstecknet utanför hennes dörr. Fler ser detta löjliga beteende men ingenting görs för att påpeka för idioten som glömde vigvattnet att det kallas mobbing. Ingrid Lomfors är judinna.

Som tur är har Ingrid Lomfors spelat in samtal med sin chef Björn Sandmark som naturligtvis mumlar i skägget och inte har den blekaste aning om vad som hänt. Han har minsann inte gjort något fel påstår människan. Nä, det är möjligt men Björn Sandmark har inte gjort något rätt heller!

Någon som heter Linn Sandmark fotograferar alltid Björn Sandmark och har fotona som pressbilder. Vem är det? Frun? Dottern? Ska Björn Sandmark anställa eller hyra in fler av sin släkt? Nån som vet?

Jag känner djupt för Ingrid Lomfors och det är inte bara för att hon är kvinna och judinna, utan för att hon har blivit behandlad som den värsta paria och det kallas mobbing! När den utförs på chefsnivå inom en förvaltning som betalas av skattepengar är det en katastrof att ingen vågar ta i skiten. De som borde gjort det är ynkryggar och sitter i kulturnämnden i Göteborg.

Vilka är alla dessa töntar som inte klarar av sin uppgift? Här har du dem! Skriv och klaga!

Jävla mobbare! Jag avskyr mobbare av alla slag!


I mina deckare skriver jag av mig min ilska och de finns på biblioteken och även som talböcker för synskadade.

I bokhandel eller på nätet finns också böckerna i pocket.

Ha en bra dag och ge f-an i mobba någon!

Ramona