Senaste teve-intervjun 2015

onsdag 13 januari 2010

Iskallt läge på arbetsmarknaden för de svaga.


Jag lyssnar ofta på P1 ( många bra dokumentärprogram) och idag handlade det om en arbetslös kille som bor i Oxelösund. Staden som har högst antal arbetslösa ungdomar i Sverige. Han överlever tack vare sina föräldrars stöd.

Socialdemokraterna har styrt staden med järnhand i decennier men på senare år har de tvingats bjuda in kommuniste...hick... vänsterpartiet till köttgrytan.

Under alla dessa år har dessa betonghäckar inte ens kommit på tanken att bygga ett universitet. Eller högskola.

Vad säger jag om det? Vansinne!

Det har tjatats om utbildning, utbildning, utbildning och utbildning, fler gånger i medierna de senaste tio åren än vad jag har orkat räkna. Men vad har hänt? Inte ett skit! I stället kan man ständigt lyssna till hur unga människors drömmar går i kras, bland annat på grund av sossarnas införande av positiv särbehandling, vilket i det här fallet gällde en ung kvinna som i åratal kämpat för att komma in på veterinärutbildningen, hade alla betyg som krävdes, men puttades undan till förmån för en kille. Nu läser hon till låglöneyrket sjuksköterska! Vilket idiotiskt vansinnigt slöseri med resurser!

Varför kan inte varenda jävel som har rätt betygsammansättning komma in på den utbildningen man drömmer om? Det är ta mig fan ofattbart! Men vem pratar om detta? Här har vi ungdomarna, Sveriges hopp och framtid, och vad händer? Noll och intet! Våra ungdomar har rätt att ha hopp och drömmar om framtiden.

Nej, kasta ut alla partierna från riksdagen och rösta på Kalle Anka partiet eller ännu hellre Piratpartiet. Vad som helst är bättre än dessa inkompetenta betongklumpar som helt klart frusit fast på sina platser till ingen nytta alls! De ser inte till de svaga, som de så ofta pratar om. Eller som det stod på Aftonbladets första sida i dag. Kvinna 61 år tog livet av sig, omkring hennes kropp låg papper från FK, som inte längre ansåg henne sjuk, utan här var det dags att ut och söka arbete! FY FAN, I would like to...


Här kan du om du inte vill ha erbjudandet om fyra pockets för 119:- inkl.frakt också låna eller köpa mina böcker i e-boksformat:

Från Elib kan du klicka till dig ditt bibliotek var du än befinner dig och låna alla mina böcker som elektroniska (e-böcker). Ladda ner dem till din dator, mobil eller om du har en läsplatta, alldeles gratis!

Nedan kan du klicka dig fram till näthandlares erbjudande av mina samtliga böcker:

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON


Bilden är tagen idag klockan 11.00 från vår gemensamma strand, Hakenäset och är royaltyfree. Om nu någon vill ha den!

Ha de då bra du kan ha det!

Ramona