Senaste teve-intervjun 2015

tisdag 17 augusti 2010

Sabina och Ursula Eriksson är ett mysterium.

Alldeles för många frågor kvarstår trots den brittiska dokumentären i TV4 igår kväll.

Sabina Eriksson promenerade i mittfältet på motorvägen M6 i riktning mot Liverpool tillsammans med sin enäggstvilling Ursula. De dök upp på övervakningskamerorna och det skickades ut en polispatrull.

Det som mötte dessa poliser är som taget ur den värsta skräckfilm. I stället för att de svenska kvinnorna blev glada över att få hjälp blev de som galna. Ursula rusade ut framför en långtradare och hamnade under bilen. Även Sabina sprang ut på motorvägen, träffades av en bil, kastades rakt in i vindrutan och rullade ner på vägen. En av poliserna rusade fram till den till synes livlösa Sabina och anropade ambulans. "Vi har två döda eller allvarligt skadade kvinnor!"

En kvart senare reser sig Sabina från marken och rusar iväg! Dokumentären svarade inte på frågan varför Sabina högg ihjäl en barmhärtig samarit, som försökte hjälpa henne. Inte heller svarade dokumentären på varför ingen frågade Ursula vad som hände den där dagen för två år sedan.

Sabina kommer ut ur fängelset nästa år. Ursula åkte tillbaka till USA efter en kortare vistelse i Sverige. Detta efter sin sjukhusvistelse på grund av kollisionen med lastbilen. Jag tar tacksamt emot svar om det finns några.

Klicka gärna här och läs och se filmen om hur det gick till på motorvägen den där underliga dagen för två år sedan. Bloggen är på engelska!

Det som också förvånar mig är att det inte stått en enda rad i en enda svensk tidning om detta. Har vi ingen kontakt med England annat än när det gäller politik?

Jag skulle vilja veta varifrån dessa svenska kvinnor kommer och om någon intervjuat deras föräldrar. Om du ser dokumentären förstår du varför. Man kan ju alltid hoppas att  TV4 visar den i repris!

Ramona


Här kan du shoppa böcker i webshopen anomaR förlag, direktleverans! Betala direkt! Enkelt och säkert!
Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till sommarrabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen! Här kan du köpa/låna boken som e-bok.

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib
Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON