Senaste teve-intervjun 2015

söndag 20 december 2015

Jag vill ha övervakningskameror i vartenda hörn! Varför? Läs får du se!

När frågan tas upp kommer ofta argument som "integriteten" och jag undrar då, vill inte du veta vem som stack kniven i din rygg? Det vill jag!

Idag är det färre poliser som klarar av att kontrollera allt och alla än vad det var för tio år sedan. Vi är fler och fler människor från alla världens hörn som vi inte har en aning om vilka de är eller ens vad de gör här! Alla människor är inte gulliga och vill gott, som en del idioter tycks tro.

Eftersom vi blir allt fler i vårt avlånga land och allt färre poliser så är kameror den enda lösningen. Ja, det är faktiskt så. Kameror kommer INTE att förhindra terroristbrott, inte förhindra mord, inte förhindra våldtäkter, inte inbrott men om cctv är av mycket god kvalité kan man följa de svinaktiga förövarna på deras väg och ha en större chans att få fast dom jävla svinen.

Och finns det bara 1 % större chans att få fast dessa förbannade jävla svin som förstör och förgör andra hederliga människors liv är det värt varenda jävla kamera som sitter uppe och kollar dem.

De ska veta att de är förföljda i varje steg de tar oavsett var de sätter sina skitiga fötter. Det ska även vara tillåtet för alla fastighetsägare att sätta upp kameror runt fastigheterna och i hissarna. Även för de som bor i hus ska kunna övervaka sin tomt och egendom med hjälp av kameror. Idag finns det inga poliser på Tjörn, inte på Orust, inte i Stenungsund efter klockan 16.00 på vardagar och inga alls på helgen och det ser likadant i resten av Sveriges små orter och samhällen. Tjörn har 15 000 fasta invånare som betalar skatt, men inte får de en polis för det. Så för att skydda sin egendom och sina familjer ska de fan i mig få lov att sätta upp kameror där de anser att de vill ha dem.

Min personliga åsikt är att de som skriker NEJ är egoister och empatilösa! Alla har rätt till trygghet och kan man inte få den av staten och kommunen längre, vilket vi inte kan, så ska man ta mig fan få ha den i cctv kameror i vartenda jävla gathörn som existerar i det här landet! Det kommer inte att stoppa brottsligheten, men åtminstone försvåra den. Bara det är till hjälp!

Tänk tanken att det hade funnits kamorer i vartenda hörn på den här kyrkogården. Hade då de ynkliga grisiga svinen som förstörde gravar för hundratals familjer vågat göra det? Jävla ynkryggar! Jag skiter fullständigt i om du haft en taskig barndom! Fatta det! Du/ni ska ha ett straff som ska svida och du/ni ska helst sitta inne i tio år, där varje dag ska betyda att ni tvingas ut på kyrkogårdar och städar och gör fint. Varje dag!

Här kan du läsa artikeln om hundratals gravar som vandaliserats!


En mycket förbannad
Ramona