Senaste teve-intervjun 2015

måndag 22 oktober 2012

www.deckarhuset.se fyllde 4 år!Deckarhuset fyllde fyra år! 

Don´t ask don´t tell, DADT, is one of many reasons why you shall wote for Obama!

Många har säkert inte hört talas om den amerikanska lagen DADT= Don´t ask don´t tell, vilken handlar om att homosexuella i armén skulle göra just detta!

Avskyvärt för alla oss som anser och aldrig tvivlat på alla människors lika rätt.

Igår såg jag en mycket intressant dokumentär på SVT 24 " Gay i USA:s armé. Och en av många tusentals bögar inom armén var mannen på Times omslag, Leonard Matlovich, som genom att berätta att han var bög fick sparken från armén.

Nedan en bild på hans gravsten, som också Birgitta Stenberg berättade om när hon lyssnade på mitt föredrag på Bok & Bibliotek förra året!

Låten "In the Navy, var en låt för att locka nya rekryter, men när armén begrep att en del av artisterna var bögar, drogs den in bums. Alla vi andra, som hittills njutit av den, vilket är över 7 miljoner bara på youtube, kan inte förstå den hysteriska inställningen som människor har över homosexualitet. Det är ju för allt i världen kärlek det handlar om!

Inatt är den sista debatten mellan Obama och Romney, och jag hoppas att alla som vill ha en värld där kärleken till människor ska ställa främst, röstar på Obama.

Ramona