Senaste teve-intervjun 2015

tisdag 3 augusti 2010

Svenska folket har lärt sig sin läxa, men det har inte media.


Ian Wachtmeister och Bert Karlsson startade Ny Demokrati och media hängde på. Journalisterna såg partiet som en skojig cirkus.

Folket fyllde kaj efter kaj i hela Bohuslän när deras båt lade till. Det staplades backar, talades om en miserabel flyktingpolitik och för varje hamn kom det fler och fler.

Vid valet 1991 kom NYD in med dunder och brak, och efter tre år åkte de ut med dunder och brak.

Själv röstade jag inte på NYD vid valet 1991, på den tiden var jag moderat och blev suppleant i fritidsnämnden på Tjörn. Året efter klev jag ur moderaterna, flyttade till Göteborg och gick med i NYD 1992. Det fanns mycket duktiga personer inom NYD och det fanns de som man trodde nyss släppts ut från dårhuset.

Men vad många glömmer idag är att NYD:s partiprogram i princip kopierades av Socialdemokraterna några år efter NYD:s avlägsnande.

Mer eller mindre blev alla som röstade på NYD en erfarenhet rikare. De upptäckte att grannar, arbetskolleger och framför allt att media kallade dem för tossiga och främlingsfientliga. Det var mer eller mindre klappjakt på Ny Demokrater.

Så vad har då svenska folket lärt sig av detta? Jo, att man ska inte berätta för grannar, vänner, kolleger och media att man ska rösta på Sverige Demokraterna. Vad lärde sig media av Ny Demokratis framfart? Inte ett skit! De tror fortfarande att om de anklagar alla som röstar på SD att vara främlingsfientliga går det vägen. Ack så fel media kommer att ha...

Personligen kommer jag inte att rösta på SD och det är av olika anledningar som jag inte går in på här. Jag lägger min riksdagsröst på Piratpartiet.

Man ska aldrig underskatta folks vrede och folk är urförbannade på en fortsatt katastrofal flyktingpolitik. Människor som lever i Sverige är INTE hatiska mot enstaka grupper, utan människor är dödströtta på att bli överkörda av media och politiskt dravel utan verklighetsförankring. Därför kommer SD in i riksdagen med minst 12 procent.

Kom ihåg var du läste det först!Ps. Jädra kul partisymbol var det i alla fall.Ds.

Ramona

Här kan du shoppa böcker i webshopen anomaR förlag, direktleverans! Betala direkt! Enkelt och säkert!

Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till sommarrabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen!                          Här kan du köpa/låna boken som e-bok.

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Ashtiani ska stenas till döds! Men så humant och modernt straff, eller hur?


Irans mullor måste vara barbarer från svunnen tid. Dessa jävla idioter, för det är vad jag tycker, anser att kvinnor, (oftast kvinnor ibland även män) om de påståtts eller varit otrogna ska stenas till döds.

Man gräver ner kvinnan och tillåter enbart hennes huvud att vara framme, ( på männen får även bröstkorgen vara ovan jord). Tanken med att gräva ner kvinnan till huvudet är antagligen för att inte skada hennes bröst, som kan vara en kroppsdel som lockar männen att få stånd, eller?

Man får inte använda för "stora" eller för "små" stenar när de ska kastas. Stora kan ju döda med en gång och små kanske bara skadar.

Under tiden som jag sitter och skriver detta darrar hela min kropp av en ilska som är svår att beskriva. Men i det här läget skulle jag kunna avfyra både en och två atombomber i riktningen mot mullornas tillhåll. Finns det inte någon makt i hela den här jävla världen, och då menar jag fysisk makt, inte någon jävla identitetslös så kallad "GUD", som kan sätta stopp för dessa barbarer?

Finns det ingen som kan förklara för dessa jävla imbecilla mullor till karlar som bär svarta draculakläder att i detta århundrade som heter 2010 är ett århundrade där människor ska få lov att tänka vad de vill, tycka vad de vill, få utbildning oavsett om de är kvinnor eller män?

Dessa förbannade maktgalna mullor! De är så ini helvete rädda för kvinnor att de i princip sveper in dem i likkläder och sätter påsar på deras huvuden, allt för att de inte ska få stånd och kasta sig över dem. Är detta modernt tänk? Är detta jämlikhet? Inte i mina ögon.

Fan vad trött jag blir på världens makthavare! Dessa lismande, egotrippade och framförallt konflikträdda politiker. De frodas inte minst i Sverige!

Ashtiani skall omedelbart hämtas ut från sketlandet Iran, ges en fristad och ett svenskt medborgarskap!BASTA!

Ramona

Här kan du shoppa böcker i webshopen anomaR förlag, direktleverans! Betala direkt! Enkelt och säkert!

Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till sommarrabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen!                          Här kan du köpa/låna boken som e-bok.

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON