Senaste teve-intervjun 2015

måndag 27 juni 2011

Kärleken, den kärleken!

Att ha hund är som att ha barn finns det en del som säger. Jag kan inte jämföra, men jag vet att Lina, som på bilden bara var tre månader och söt som en karamell, luktade välling och var full av bus, numera är en schäfertik på närmare trettio kilo!

Det märks om inte annat när jag går med henne i koppel och det från ingenstans poppar upp en katt eller ett rådjur. Det blir ett ryck i kopplet som nästan får mig att trilla omkull samtidigt som jag vrålar ett "NEJ", vilket mirakulöst får Lina att stanna, och med sina bruna bedjande ögon titta på mig med en blick som undrar vilket djur bitit mig i rumpan.

Ibland blir jag jättesur på Lina, särskilt när vi är ute och åker bil i stan. Hon skäller som en galning på allt och alla som rör sig, även om det är flera hundra meter från bilen. Jag har fått höra att det är rasen som sådan och att det inte hjälper om jag kastar tomma Petflaskor på henne samtidigt som jag skriker "TYST". Och jag är benägen att hålla med. Därför kastar jag inga Petflaskor längre:) Jag gör inget alls, jag låtsats som om jag inte vare sig hör eller ser henne. Det hjälper inte heller, men hjälper i alla fall mina stämband från att falla samman.

Men när hon ligger vid mina fötter i sängen och kurar ihop sig då älskar jag henne!

Ramona

"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate till specialpris på Adlibris


"Grattis, du ska bli pappa"  Adlibris    Bokus  CDON

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet  och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare.

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook
Storytel