Senaste teve-intervjun 2015

tisdag 16 februari 2010

Sex-slavhandel, trafficking, är helt okej med den danska regeringen!


Thailändska unga flickor lockas till Danmark med löfte om att de ska arbeta som sekreterare, eller inom restaurangbranschen.

På TV4 Fakta, en mycket bra dokumentärkanal, visade de igår ett program med titeln: Sold for nothing, och den stämde överens med innehållet.

Det var inte någon "ful" farbror som lockade dessa unga flickor till Danmark, utan en äldre thailändsk kvinna i deras egen hemstad. En respekterad och naturligtvis rik kvinna.

I Danmark blev de omhändertagna av, ja just det, en thailändska som låste in dem i källarskrubbar,där de dygnet runt tvingades att betjäna kåta och många gånger illaluktande, sadistiska och skitiga män.

De två flickorna,som programmet handlade om, lyckades rymma och gick till den danska polisen, som enligt lagar och föreskrifter behandlade flickorna som brottslingar! Ja, du läste rätt! Polisen tog deras vittnesmål och eskorterade dem därefter till flygplatsen för nästa flyg till Bangkok. Flickorna ansågs enligt dansk lag uppehålla sig illegalt i landet.

Kvinnan i Danmark, som hållit dessa unga kvinnor som sexslavar, fick sex månaders fängelse. Inte för att hon haft dem inlåsta, inte för att de varit sexslavar, utan för att hon tagit in dem illegalt.

Hemma i Thailand tilläts inte flickorna berätta vad de råkat ut för. Familjerna skämdes, vilket naturligtvis gör att det fortfarande finns förhoppningsfulla och drömmande unga flickor som luras att bli sex-slavar.

Jag anser att det bara finns en viss grupp av personer som ska skämmas och det är de mest korkade politiker jag någonsin hört talas om. Dessa danska politiker slår svenska politiker med hästlängder! Jösses, hur imbecill är egentligen den danska regeringen?

De människor som sysslsätter sig med människohandel, sex-slavhandel och trafficking, denna vedervärdiga omänskliga handling, ska inte ha sex månaders fängelse, utan SEXTIO ÅRS fängelse. Det är det minsta jag kan tänka mig!

Jag vet att det är världens fattigdom som skapar och lockar fram alla de jävla hyenorna, som mot betalning förstör unga människors liv. Fattigdomen och svälten är samtliga länders ledares problem! Trots att många länder har en befolkningen som svälter och är fattiga, är oftast landets militär mycket välutrustade. En stilla undran: Med vilka pengar köps vapnen, tanksen och den resterande militära utrustningen? Med Röda Korsets pengar, eller andra hjälporganisationers pengar? SIDA:s pengar kanske?


Har du en läsplatta? Då kan du låna eller köpa mina e-böcker, som har börjat bli riktigt poppis. Jätttekul! här på Elib.se

Nedan kan du klicka dig fram till näthandlares erbjudande av mina samtliga böcker:

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON