Senaste teve-intervjun 2015

fredag 5 mars 2010

Östros kutar på raska ben- Nu ja, men hur blir det om tjugo år?

Maud Olofsson föreslår skatteavdrag för promenad med hund. Ja, det gäller inte mig, utan äldre som inte kan gå så bra, som har rullator, men gärna vill ha en kompis på äldre dar och då kan det vara en liten hund.

Visst är det valfläsk, jösses fläsket svettas som fan i pannan, men det är ännu roligare att höra gnällper Thomas Östros, som pratar som om att hans ben alltid kommer att tillhöra de ungas skara.

Sanningen är väl att dagens politiker hoppas på att vi ska lägga näsan i vädret så tidigt som möjligt. Helst samma dag som vi avtackas som pensionärer. Men nu är det precis tvärtom, vi lever längre och kräver mer än att bara ligga på rygg, stirra upp i himlen och räkna tårna.

Äldre vill inte bara andas, äta och skita, de vill med all rätt också ha ett liv, med resor, promenader, restaurangbesök, klädinköp och varför skulle det inte vara möjligt?

Jag har en biljant och enkel idé. Avskeda hälften av Sveriges politiker, gör dem till vårdbiträden som ska ta hand om de äldre, och ge dom samma lön som dagens vårdbiträden. Du milde, våra äldre skulle få rena rama race promenaderna, varje dag... Tänk, för pengarna som alla dessa politiker kostar i dag skulle det bli tusentals nya vårdbiträden! Yeah!

Ramona


Har du en läsplatta? Då kan du låna eller köpa mina e-böcker, som har börjat bli riktigt poppis. Jätttekul! här på Elib.se

Nedan kan du klicka dig fram till näthandlares REA REA erbjudande av mina samtliga böcker:

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Rädslan att rasa ner från toppen.

Inte många av alla de tusentals skådespelare, musiker, textförfattare, fotomodeller, författare eller egna företagare lyckas med att klättra ända upp.

Alla som försökt, vet vilket slit det är att "bara" göra ett försök.

Och om du når toppen, kommer nästa problem, du ska hålla dig kvar!
De som lyckas med det kan man räkna till några hundra.

Som Glenn Hysén (känd f.d fotbollspelare i Blåvitt) så bra uttryckte det när han intervjuades i SR. Frågan kom apropå att en av hans söner är proffsspelare och om Glenn puschat sina barn.

Han sa: Jag sa alltid till mina barn att gör vad ni tycker är kul. Och tänk på att det är bara en promille av alla, som spelar fotboll, som blir bäst.


När man är ung och ser alla löpsedlar, tv-program och hör på radion hur vissa blir hyllade som Sveriges bästa, mest kända osv... känner säkert många att dit vill jag också. Och självklart ska man försöka att klättra upp, men det viktigaste av allt är att man har någon som tar emot, om och när man trillar ner. Jag tror att det gör jävligt ont att trilla ut i det okändas skara igen. Från att ha varit en hyllad stjärna under några år, plötsligt bara stirra på en tyst telefon. Inga uppdrag!


Alla som samlades kring stjärnan när denne var poppis, byter plötsligt trottoar, när de ser den f.d stjärnan komma gående. Alla ville en gång sola sig i glansen, men när den falnar, försvinner också de som inte vet hur man umgås. De som egentligen bara ville synas.


Det viktigaste i livet är vänner! Därför är jag överlycklig att ha just detta. Härliga äkta vänner. Ni är så många att jag inte tänker fylla sida upp och ned med namn, utan säger bara kort och gott: Tack för att Ni finns!

Detta är en av mina vänners trädgårdar. Bilden är tagen förra året. Hon bor i Tyskland. Njut och dröm. Snart är vi där igen!
Tack Ute.
RamonaHar du en läsplatta? Då kan du låna eller köpa mina e-böcker, som har börjat bli riktigt poppis. Jätttekul! här på Elib.se

Nedan kan du klicka dig fram till näthandlares REA REA erbjudande av mina samtliga böcker:

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON