Senaste teve-intervjun 2015

måndag 22 mars 2021

Veckan som gått! Nr 11 2021

 

Hej på er! En vecka har gått, nummer 11, och så här tillbringade vi den.
Fotot på Thommy, min make och vår andra schäferhund, Lina, är ett härligt minne. Lilla Lina fick somna in 2016. Så varför har jag fotot? Jo, maken fyllde år den 16 mars.
 


Jag gav Thommy en bukett tulpaner, som jag älskar. Hans önskan var att få en räksmörgås. Och den uppfylldes såklart.
 

 

Men han får allt skala räkorna själv. Det gör han så bra.

 

Sedan passade jag på att fotografera honom när han fotograferade.

Jag tog ett foto till för säkerhets skull.


Självklart åt även jag en räksmörgås.
På onsdagen träffade jag en väninna på mitt favoritställe i Slottsskogen, nämligen Villa Belparc. Ingen gör det så fint som de och supergod mat också. 
Detta är taget vid entrén.
Dammen är vacker, även om den är vackrast på sommaren. 

Här är tältet de ställt upp och även om det inte är varmt blir det mycket mysigare och goare att sitta där inne med en filt om knäna. Här längst inne i tältet och visst är det mysigt.
Just då var det inte mycket folk, men bara en halvtimma senare vid 12.15 var det nästan fullt.Jag gjorde manikyr även i Puerto Rico, men de hade en annan metod. Och här på Ma Nails på Frölunda Torg är den bättre. Det håller längre.Detta är resultatet. Jag är mycket nöjd.


Eftersom jag är morgonpigg och går upp vid 05.00-06.00 så passade jag på att stryka en arla morgon.
 
Här på vår balkong har mina tulpaner och påsk-och pingstliljor vilat under säckväven. Men den här veckan 12 ska de få se solen. Hoppas de blommar igen.

 
Här står Charlie Chaplin, vår bröllopspresent som vi fick av min mamma och pappa när vi gifte oss den 19 mars 2006. Bredvid står min Clematis President och jag hoppas att även den ska vakna den här veckan. Är det någon som har en clematis i kruka får ni gärna lämna tips på hur ni sköter den i kommentarer.
Nu fick jag också tid över att läsa igenom STEGET EFTERs böcker med hejdlöst roliga illustrationer. Så det blev mycket fniss och skratt.Våren är på väg ...Vi passade också på att fira St Patrick´s Day med en Irish Coffe.
Och vi firade vår 15-åriga bröllopsdag den 19 mars. På fotot är det när vi träffades för 34 år sedan.
Här är bröllopsbilden från dagen. Vi gifte oss borgerligt på Landvetter flygplats klockan 06.00 och sedan flög vi till Paris under en vecka. Och som jag frös i Paris. Puh!

Men håll ut! Våren är på väg ...


Tack för den här veckan! Vill du se nästa vecka också?
Bra! Den kommer nästa måndag, som är påskveckan den 29 mars.


Ha dé gôtt!

Ramona