Senaste teve-intervjun 2015

söndag 11 oktober 2009

Thomas Bodström behöver... ja vad kan han tänkas vara i behov av?

Thomas Bodström, riksdagsman, advokat med delägarskap i egen byrå tillsammans med Borgström, brorsan till Annette Kullenberg, författare, föreläsare, pappa till fyra barn osv...


Ja, Thomas Bodström är mannen med många järn i elden men frågan är om inte det tagit fyr i helvete nu!

Bäste Thomas dina dryga ord som att: Jag skriver deckare när andra är på Facebook eller sover låter som JÄTTELÖGNER!

Du måste tycka att människor generellt är idioter men så är inte fallet. Vad vi behöver veta är till exempel det som TV4:as Kalla Fakta avslöjade igår. Att du fakturerar tusentals kronor i timman för dina advokatjobb samtidigt som du borde ha suttit och röstat i riksdagen.

Alla vanliga friska och lyckligt lottade människor har ett jobb, kanske två men de kan inte lagligt få betalt från ett arbete medan de befinner sig på det andra. Men i ditt fall tycks det gå utmärkt. Enligt dig själv tillbringar du dina kvällar och helger med familjen och det kanske du gör men i så fall kan de inte ha stor glädje av dig eftersom du sitter och skriver alla dina böcker om nu det är hela sanningen.

Jag har hört rykten om att Liza Marklund är din spökskrivare. Men som sagt det är bara rykten jag har inga bevis...

I vilket fall som helst kom ytterligare ett korkat uttalande av dig: Man säljer inte böcker bara för att man är kändis. Hahahaha. Sorry, det uttalandet håller inte ens ditt förlag Norstedts med om i branschtidningen Svensk Bokhandel. Men återigen, det är inte en tidning som dina läsare har kunskap om.

Är drevet igång nu? Om det är så borde du snarast söka upp Paul Ronge eller åtminstone läsa hans eminenta bok. Men det kan ju vara så att Paul Ronge inte har tid att ta hand om dig...

Det är ju det där med den berömda "sanningen" som du och dina kompisar bland annat Liza "Trixa" Marklund och Mona Sahlin har så svårt för...


Hälsar
Ramona Fransson

Fuzzu duck, ducky fuzz är en engelsk lek.Året var 1985 och jag följde med en väninna till Mallorca.

Hennes familj hade en lägenhet där sedan många år tillbaka. Själv hade jag inte varit i Spanien tidigare och tyckte att det var jättespännande.

Eftersom hon hade vuxit upp där under många långa somrar var bekanstskapskretsen gigantisk. Och det var flest engelsmän, bara ett fåtal spanjoner.

En kväll skulle vi på middag med vännerna. Restaurangen var deras träffpunkt och vi blev c:a 20 personer runt ett avlångt bord.

I stora ishinkar guppade ölflaskor och nu skulle vi leka. Alla fyllde upp sina glas. Nu tar den förste sitt glas vänder sig till sin bordsgranne till vänster och säger: Fuzzy duck. Han/hon nickar och vänder sig till sin bordsgranne och säger ducky fuzz.

Denna ramsa uttalas av var och en runt bordet och rätt vad det är säger någon helt plötsligt: Fuck he das! Man fattar inte själv hur det kommer sig att man vänder på bokstäverna. Då är det dags för en snaps på några centiliter som straff för felsägningen.

Nästa gång när man istället säger: Das he fuck och inte fattar hur det gick till upprepar sig straffsatsen. Ja, ju mer snapsar desto fler felsägningar. Men jag tror inte jag har skrattat så mycket under en kväll. Ja, dagen efter hade jag hangover! Bättre att byta ut snapsen mot lättvin!

Alla mina böcker finns som e-böcker www.elib.se en del finns i pocket, inbundna och som ljudböcker för gratis och laglig nedladdning på TPB.
Ha de gott!
Ramona