Senaste teve-intervjun 2015

tisdag 17 juli 2012

Kastrering? Kan det vara modellen för kvällen?

Aj, aj, det gör ont? Kanske det som är meningen! Ja, jag vet jag är elak, men också innerligt trött på att höra om alla våldtäkter, senast i Göteborg.

Varje gång det sker kommer en ung kvinnas, ( Det är i de flesta fall unga kvinnor.) att förstöras. Det finns så kallade experter som gärna vill tro att de kan bota våldtäktsmän. Men en våldtäkt, är en för mycket.

Nu säger inte jag att alla anmälda våldtäkter är på riktigt, det finns tyvärr kvinnor som ger falsk angivelse. Orsakerna kan vara, försäkringspengarna som lockar eller så ångrar de sexet eller... ja lögner om våldtäkt existerar, så är det bara, och det är djupt beklagligt för de som verkligen blir utsatta för våldtäkt.

Och det är dit jag vill komma. Kan man bevisa att de är skyldiga till våldtäkt, så fram med kniven och brädan. Ett litet, litet hugg och vips får de kissa med hjälp av ett sugrör.

Tjo och hej, leverpastej!

Ramona

Kristina Simars bokblogg har "Ramona Fransson tema".

Kristina Simar är lektör, korrekturläsare och har eget företag, där hon säljer sina tjänster.

Jag beundrar duktiga kvinnor, och det finns fler av dem än många tror. Kvinnor som ensamma eller med sambo, stretar sig framåt och lägger pussel med sin vardag varje dag.

Kristina har hjälpt många etablerade författare och debutanter med att färdigställa sina böcker.

Att ha ett färdigt manus, är inte detsamma som att ha en färdig bok, därefter kommer ett tufft arbete med texten för att göra den läsvänlig och intressant. Då behöver man professionell hjälp och Kristina erbjuder den tjänsten.

Bodil Mårtensson är bara en i raden av författare, som med sitt senaste manus är glad över att ha samarbetat med Kristina Simar.

Till min stora förtjusning har Kristina Simar startat något hon döpt till Ramona Fransson tema. Och först ut är min debutdeckare "Dyrbar kärlek".

Jag har läst recensionen och blev generande glad. Har du lust kan du läsa den på Kristina Simars bokblogg.

Ramona