Senaste teve-intervjun 2015

fredag 3 juni 2016

Numera finns det två sorters kvinnor i Sverige ... en sort kommer jag aldrig att respektera eller acceptera ... Varför? Läs får du se ...

Vad ser jag när jag tittar på dessa tre kvinnor? Tja, en har krulligt brunt långt hår, en har blont långt hår och en har rakt brunt hår.

Vad är det jag inte ser?
Jag ser inte vad de har för religionstillhörighet, eftersom ingenting i deras klädsel avslöjar det. Jag vet inte om de är för eller emot abort.

Inte heller om de är lesbiska och aktiva inom HBTQ rörelsen. De avslöjar inte heller om de är älskare av Palestina eller om de älskar Israel eller båda. En av dem skulle kunna vara judinna eller kristen eller katolik, men det avslöjar inte dessa kvinnors uppenbarelse. Deras stil avslöjar ingenting om att de är för eller emot jämställdhet. Därför har jag inga som helst svårigheter att acceptera och respektera dessa kvinnor. Om jag möter en kvinna likt dessa på spårvagnen, i bussen på stan så mår jag jättebra, eftersom jag befinner mig i ett sekulariserat land och ett land med demokrati och yttrandefrihet och landets namn är Sverige.
Vad får jag veta när jag tittar på dessa kvinnor på grund av deras tygsjok? Jo, att de är emot fri abort. Att de är emot jämställdhet. Att de är emot lesbiska, bögar och transsexuella. Att de är emot demokrati, eftersom de hellre vill ha sharialagar. Att de är emot Israel och judar och för Palestina. Att de är emot yttrandefrihet eftersom att de som talar nedsättande om Koranen eller Islam ska stenas till döds. Att de är emot att kvinnor ska få gifta sig med vem de vill. Att de är emot att muslimer konverterar till ateism eller annan religion, de ska också stenas till döds som straff. Allt detta ser jag varje dag i spårvagnen, på bussen och på stan i Göteborg. Och när jag ser dem mår jag psykiskt illa, blir förbannad och känner mig djupt kränkt som den fria kvinna jag är. Dessa utstyrslar som fladdrar omkring i Sveriges alla hörn är så fel att jag vill skrika ut det högt varje gång. Därför kommer jag aldrig att respektera eller acceptera deras utstyrsel.


Ramona