Senaste teve-intervjun 2015

torsdag 26 september 2013

Så är Bok & Biblioteksmässan igång! 2013 09 26


Så var årets Bok & Biblioteksmässa igång! Det började lite långsamt före lunch, men sedan började folk, mest branschfolk ( bibliotekarier, press, studenter, bokhandlare) att strömma in. Och gladast blir jag när Lasse Kronér och hans sköna härliga brorsa Joakim kommer och hälsar på. De är så underbara!

Jag fick också nöjet att säga hej till Jonas Jonasson, ( en av de första som frågade om han fick följa mig på Twitter) Och naturligtvis har jag läst Hundraåringen och självklart älskade jag den. 
Sen fick jag plötsligt se Camilla Läckberg komma stopplande i kortkort eldröd snygg klänning, men hon hade trots barnvakt ( kallas internt de personer som följer de big writers från plats till plats) gått vilse. Så det blev att vända och stoppla åt rätt håll... Sist men inte minst kunde min käre make inte hållas sig från att använda iPadens lustiga kamera och ta kort på mig.
Och nu är det sängen, i viloläge och teven... puh! I morgon är det en lång dag. Från 08.30 till minst 19.00 eftersom vi har mingelparty från 17.00 -19.00 till alla som orkar och vill. Välkomna till Monter D05:01!

 
Ha en skön kväll!

Ramona