Senaste teve-intervjun 2015

söndag 11 mars 2012

Anna Anka pank! Att gifta sig till pengar och låtsas älska. Hur bra är det?

Anna Anka är pank och vill numera ha betalt om hon öppnar munnen. Varför hon ska öppna munnen och för vad hon vill ha betalt framkommer inte av Expressens artikel som du kan läsa här!

Anna Anka blev känd i dokusåpan "Svenska Hollywoodfruar" som sändes i TV3. Med tanke på Anna Ankas uttalande: "En kvinna ska suga av sin man varje morgon om han vill det", är ett av många citat som hon följer upp med uttalanden som "kvinnan får skylla sig själv om mannen springer och är otrogen". Slut citat.

Blev antagligen TV3: s producenter överförtjusta! Klirr sa det i kassan! Anna gifte sig med Paul Anka 2008, efter att ha varit hans personliga tränare. Mellan 1963-2000 var han gift med fotomodellen Anne de Zogheb och fick fem döttrar. Med Anna Anka var han gift mellan 2008-2009 och de fick en son.

Paul Anka är född 1941 och Anna Anka är född 1971. Den som kan räkna snabbt ser att det är trettio år mellan dem. Hur många tror att Anna hade gift sig med en okänd man, trettio år äldre och med samma inkomster som hon själv? Räck upp handen nu!

Nej, inte troligt. Många är de rika och kända män och även en del kvinnor, som på fullt allvar tror att en ung fräsch och sexig tjej eller kille vill ha en 70 åring med hängröv och mer hår i öronen än på huvudet!

Nåväl, så här har det alltid sett ut och kommer att fortsätta se ut, ingenting att haka upp sig på någon längre stund. I vilket fall gillade inte jag Anna Ankas framtoning. Tyckte att hon var elak och nedsättande mot andra, så i hennes fall kan man säga att hon fick det hon förtjänade. Synd är det om barnet, sonen, som oftast kommer i kläm när sådant här händer!


RamonaPs. Om man vill kan man redan nu förboka "Hämnaren från Tjörn" hos en bokhandlare nära dig. Adlibris, Bokus, BokiaCDON, eller annan.Ds.

Grattis, du ska bli pappa!

Adlibris
Bokus
CDON
Bokia internethandel


"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokborgen
Bokus
Bokia
Dito
Muntligt
Load2hear.
Mobook