Senaste teve-intervjun 2015

tisdag 9 juni 2009

Bruce Springsteen skrev på för Dawit Isaak. Men visste Bruce att...Tick, tack free Isaak...


En mycket känd "arbetare" Bruce Springsteen har skrivit på för att Dawid Isaak ska friges av den Eritreanska regeringen. Så långt allt bra.


Men är det inte dags för Sveriges chefredaktörer att böja sina huvuden i skam? Skam för att Dawit Isaak som nu plötsligt är en kär journalistisk kollega inte har fått arbeta en enda dag som journalist under de åtta år han bodde i Sverige utan här i Sverige fick han arbeta som städare. Läs artikeln i Dala DemokratenOm ni herr chefredaktörer på Sveriges alla rikstidningar hade besvärat er med att ge honom ett jobb på några av era alla tidningar hade han kanske inte behövt åka till Eritrea.Kanske är det till och med så att Dawit inte ens hade tänkt tanken att åka till Eritrea om han hade fått använda sig av sin utbildning, den journalistiska. Jag skulle vilja se Thomas Mattsson lämna sin chefredaktörstol och bli städare på Karolinska sjukhuset.

Har man lyckats att skaffa sig en utbildning är det sällan man INTE vill arbeta med sitt yrkesval.

Tick, tack för Isaak!

Jag skrev på listan för Dawits frigivning och det hade jag även gjort om ni chefredaktörer hade skrivit och berättat "sanningen"! Men ni krumbuktar er gärna inför den. Har inte tanken slagit er chefredaktörer att om ni hade berättat "sanningen" om Dawit Isaak och berättat att ni aldrig erbjöd honom ett jobb kunde det ha gett Dawit Isaak flerdubbelt med röster?


Om Bruce Springsteen fått reda på chefredaktörernas hyckleri hade han som den hyvens man han är skrivit på i alla fall, men högst troligt känt just det förakt som chefredaktörerna för Sveriges rikstäckande tidningar förtjänar.I min andra deckare ljuger jag friskt och sunt, precis som man ska i en deckare.


Här handlar det om giriga politiker och vad det kan föra med sig.


Klickar du på omslaget kommer du till förlagets sida och kan läsa mer om Iskall hämnd och de andra böckerna.Vill du läsa böckerna eller ha dem i talboksversion för synskadade besök ett bibliotek nära dig.


Eller en bokhandlare eller här på nätet.

Adlibris


Bokus


Bokia.se


CDON


Ha de gott!


Ramona