Senaste teve-intervjun 2015

tisdag 29 juni 2010

Ofrivillig barnlöshet ur mannens perspektiv är sällan diskuterad.


Omslaget till vänster är det vi valde först, men efter att ha sett hur tragiskt historien framställdes, som inte gav boken välförtjänt rättvisa, bytte vi ut omslaget till en bild av längtan och kärlek.

Boken berättar om sorg, vrede, ångest, svek, misshandel, kamratskap, glädje och kärlek.

Här finns inte bara min berättelse om hur vi upplevde provrörsbarnsförsöken, utan även min make Thommys ord om hur han upplevde sin del av det.

Och idag den 29 juni blev vi intervjuade av SR och en ung duktig intresserad journalist Marcus, vilket var mycket givande. Om Thommy och jag kan hjälpa en enda man/kvinna att må bättre, få ett par att börja samtala om sin ofrivilliga barnlöshet eller få andra som har problem i ämnet så känner vi båda en stor glädje.  

I Sveriges Radio P1 Studio 1 kommer så småningom programmet att sändas, som främst ska handla om hur mannen upplever sin roll i att vara ofrivilligt barnlös och vilka känslor som rör sig hans inre.

Programmet kommer att sändas i P1 Studio 1, och jag återkommer med datum och klockslag.  

Ramona


Här kan du shoppa böcker i webshopen anomaR förlag, direktleverans! Betala direkt! Enkelt och säkert!

Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till sommarrabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen!                          Här kan du köpa/låna boken som e-bok.

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON