Senaste teve-intervjun 2015

söndag 30 september 2012

Bara glada nyheter på sista dagen av Bok & Biblioteksmässan!

Ja, då var Bok & Bibliotek 2012 över för den här gången. Förlaget är redan anmält för 2013, så bara lugn... fniss...

Och som alltid är det en fantastisk tillställning som bärs upp av alla underbara, roliga, trevliga och intresserade litteraturälskare! Vad vore väl vi författare utan er? Noll och intet!

Så ett jättetack till alla er som kommer intrippande till mässan och släpar er ut, bärande på alla böckerna som ni gladeligen låter tynga ner era axlar!

Att vara på mässan innebär att få möta så många härliga läsare, som värmer mig ända ini hjärteroten. Tusen tack för alla era berömmande ord.

Mässan öppnar dörrar man inte visste fanns. Som när förlaget kontaktades av Randon House Mondadori, vilket spännande möte! Det kommer mer om det senare.

Och en dubbel dos av Mikael som kommit på den lysande idén att starta en tidning, Tillit heter den,  både i pappersform och på nätet, som enbart innehåller glada nyheter. Och gissa att vi alla behöver glada nyheter! Båda Mikael-erna, utnämnde anomaR förlags monter till årets absolut roligaste monter! Stort tack för det!

Och här kan du läsa tidningen Tillit och filmen de spelade in!  Glenn och Anton Hysén huserar också där som ambassadörer tillsammans med många många andra.

Deckarhuset hade också en kanonrolig grej. De filmade mig, jag ställde en fråga och vinnaren fick en signerad bok skickad direkt från mässan. Sara skötte allt med bravur! Deckarhuset är ett måste för alla som älskar deckare. En rysligt bra sida, med recensioner och tips om deckare från hela världen!

Än en gång STORT TACK till alla litteraturälskare som förgyllde våra mässdagar!

Vi ses nästa år!


Ramona