Senaste teve-intervjun 2015

söndag 11 september 2011

Antisemitism, islamofobi, homofobi, främlingsfientlighet osv...


En fasansfull bild av antisemitism och förintelse, som en del fortfarande förnekar existerar eller överhuvudtaget har ägt rum!

Detta vansinnsesdåd, 9/11 skapade än mer islamofobi och misstänksamhet mellan olika kulturer och en tragisk och livslång sorg för tusentals människor.


Och tidningen Expo gör vad den kan för att upplysa och utbilda. Jag skulle önska att det hade räckt med det som Expo arbetar för, men dessvärre tror jag inte det. Det krävs så mycket mer av oss alla och inte minst av samtliga regeringar runt om i världen. Det är inte förrän makthavarna erkänner sina egna tillkortakommanden som vi kan börja bygga världen på nytt.

Ramona

Om du har tänkt dig att gå på Bok & Biblioteks mässan är mitt seminarium om min fakta- och självbiografiska bok "Ändhållplats Sverige" på fredag den 22 klockan 14.30!


Här kan du provläsa "Ändhållplats Sverige" som släpps den 22 september i inbunden form, Mp3 direktnedladdning och som e-bok.

"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytel&