Senaste teve-intervjun 2015

fredag 30 december 2011

Politikernas skitår 2011!

Göran Persson, en politiker som nött de politiska bänkarna sedan barnsben. Vad vet han om hur det är att sitta i en miljonprojektslägenhet, utan arbete, utan utbildning och utan möjligheter att skaffa sig ett drägligt liv. Eller Kjell-Olof Feldt eller Björn Rosengren eller vilken som helst av alla de politiker från andra partier, som gått från outvecklade kycklingvingar till att bli fullfjädrade gamar!

Väldigt få människor i Sverige kan flyga kors och tvärs över jordklotet, smörja kråset med hummer och skölja ner det med champagne för att därefter skicka notan till skattebetalarna. Men politiker inte bara kan göra det, de gör det alltför ofta!

Det här året har duktiga journalister strippat många politiker på deras kostymer. Ja, märkligt nog är 99 % av de politiker som fifflar karlar. Dessa gubbs har i de flesta fall inte begått brott, men vad de gör är i allra högst grad omoraliskt. I Göteborg har det under trettio års tid vuxit fram en slags jag-gör-dig-en-tjänst-om-du-gör-mig-en-tjänst... mentalitet och den tistelbusken hade inte ens haft en fröpåse om inte det bara suttit gubbs på maktens stolar.
Min åsikt är att dessa gubbs alltför länge har tillåtits sitta fast med hörntänderna i maktsalarnas gardiner och därmed skapat en miljö som är världsfrånvarande. Göran Persson, bara för att nämna en av alla hundratals exempel på maktgamiga politrucker, tar 100 000 kronor för en föreläsning och han tycker säkert att det är rätt och riktigt. Men vad han glömmer bort är att det är svenska folkets skattepengar som skapat hans position. Han har, likt andra politrucker, trixat sig fram i ett gubb-parti och genom detta skaffat sig en maktställning.

När avdankade politiker skriver sina memoarer och bara vill "berätta sanningen" om hur deras arbete gått till blir jag illamående. Varför får vi inte alltid sanningen? Varför serveras vi konstant dessa fat med lögner?

Här kan du läsa om en bråkdel av alla de skandaler som politiker begått genom åren och trots detta idag är välbetalda höginkomstagare. Att jämföra med när en stackars postkassörska vid ett tillfälle, efter 25 års prickfri tjänst, lånade 60 kronor ur faxkassan och omedelbart fick sparken!

Björn Rosengren 

Muteborg (En del av mutorna som hittats kring politiker och tjänstemän i Göteborg)

West Sweden

Marjasin

Mona Sahlin

Ove Rainer  

Regeringen Reinfeldt

Största politiska skandalerna under 2000-talet

Som du märker är detta bara en bråkdel av alla skandaler som omgärdar politiker och detta bevisar bara att de är omoraliska och att det har pågått i urminnes tider. Nu begriper jag varför Claes Eriksson, After Shave och Galenskaparna, inte vill ödsla bort sin tid med att rösta. Claes Eriksson har, med sin intelligens, redan begripit att det inte går att lita på någon politiker. De snackar ju bara en massa dynga och då är ju egentligen äntligen Göran Persson numera på rätt plats. Det är bara synd att inte resten av Sveriges politiker gör honom sällskap!Bilden kommer från bloggen som skrivs av Niclas Bergren, docent i Nationalekonomi.


Ett Gott Nytt År till Sveriges politiker önskar jag INTE!

Däremot till alla andra!

Ramona
Förlaget har sänkt priset på samtliga Mp3 böcker!
Grattis du ska bli pappa!

Adlibris
Bokus
CDON
Bokia internethandel


Adlibris: Ändhållplats Sverige


"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytel