Senaste teve-intervjun 2015

söndag 23 augusti 2009

Benjamin Netanyahu ska strunta i Aftonbladet. Det gör alla andra!Bäste Benjamin Netanyahu och alla andra boende i Israel, ni ska inte ta till er vad den lögnaktiga och fega blaskan Aftonbladet skriver om.

Jag tror knappt ens att alla medarbetare på Aftonbladet tror på vad de skriver.

Denna blaska har under en mängd av år fyllts med spaltkilometrar av lögnaktiga reportage. I somras till exempel åkte journalister ända till USA för att fotografera och intervjua en livslevande romanfigur, alias Mia Eriksson ur boken: Gömda av Liza Marklund.

Liza Marklund är också journalist och känd för sina lögnaktiga krönikor. Med hjälp av den ansvarige chefredaktören på Aftonbladet fylldes tidningen med sexton sidor av lögner.

Varje vecka finns en person med namnet Jan Guillou som skriver krönikor. Även denne man lever i en fantasivärld och ljuger att han tror sig själv.

Om vår regering skulle fördöma Aftonbladet som har för vana att publicera sceinfiction berättelser, i det här fallet påstådda organstölder av palestinier, en berättelse som kommer från palestinerna själva och som publicerats på en kultursida där chefredaktören heter Åsa Linderborg, en kvinna som uppenbarligen lider av mindervärdeskomplex, skulle vår regering uppfattas som helt igenom korkade och väcka löje.

Ingen med en normalfungerande hjärna bryr sig om vad som står i Aftonbladet än mindre tror man på vad där står. Aftonbladet skall ses som vilken serietidning som helst. Typ Kalle Anka.

Precis som i alla demokratier har vi i Sverige yttrandefrihet och en fri press. Aftonbladet är fria att publicera vilken smörja som helst och vi andra är fria att använda Aftonbladet som underlägg när vi putsar skor. Det är vad Aftonbladet i bästa fall duger till!

Nu är även Iskall hämnd utlagd på TPB och allt tack vare Magnus Engblom som är geniet. Tusen och åter tusen tack!


Här kan du ladda ner Första boken i serien om Greger Thulin. Den boken heter Dyrbar kärlek

Du som inte vill ladda ner via The Pirate Bay kan ladda ner HÄR istället.


Vill du veta mer om i vilken form böckerna finns och vad de handlar om klicka på varje titel: Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och självbiografin Älskling, vi blir...


Ha de gott i yttrandefrihetens land! Yippee!
Ramona