Senaste teve-intervjun 2015

onsdag 1 juni 2011

Vilket politiskt parti skulle våga ha en omröstning om monarkin?

Jag är fruktansvärt trött på alla dessa journalister som ylar om vad kungen ska och inte ska göra!

Vem utav dessa jönspellar vill kasta den första stenen? Kungahuset har INTE rösträtt och INTE yttrandefrihet, varför ska då kungen stå till svars för något så "ovanligt" som snedsteg, halvnakna damer, och klackarna i taket på 1970-80 talet?

Vilken utav alla dessa journalister, som helt plötsligt är som galna yra höns, har ett snövitt samvete? Inte någon! Det säger jag tvärsäkert, eftersom om de har ett snövitt samvete inte är människor utan maskiner.

Människor begår misstag, människor har vänner som sviker, människor lockas av partajande, särskilt i ung ålder. Det är därför vi är just människor. Kungen och drottningen, har gjort allt vad de kan för att representera Sverige och har arbetat med bravur, medan dumma, korkade, världsfrånvända politiker och journalister har kommit och gått, så kommer det också att förbli.

Jag är omåttligt stolt över vårt kungahus och har så varit ändå från den dagen jag som tjugoåring började intressera mig, vilket var 1976. Mitt förtroende har inte minskat ett dugg under alla år. Däremot har mitt förtroende för kvällsjournalisternas och deras braskande blaskor rasat ner i ett avgrundsdjupt hål. Det finns få sidor som är trovärdiga. Krönikor och sportresultaten är det jag tror på!

Sedan hoppas jag verkligen att Lars Ohly och Juholt gör gemensam sak och går ut i media och kräver en omröstning på monarkins vara eller inte vara. Efter den omröstningen lär det nog dröja innan de börjar gaffla! Förresten hur många kommer ihåg Björn Rosenbergs besök på porrklubben Tabu? Han betalade notan med TCO:s kontokort. Tre år senare var den svagt seende politikern förlåten. Inte för att han gjort något bra utan för att det lobbades av rätt folk i rätt korridorer.

Ge först kungen och kungafamiljen yttrandefrihet och rösträtt, sedan kan ni ylande hyenor komma och kräva svar!

Ramona

"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate till specialpris på Adlibris


"Grattis, du ska bli pappa"  Adlibris    Bokus  CDON

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet  och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare.

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook
Storytel