Senaste teve-intervjun 2015

måndag 21 februari 2011

25 år sedan Olof Palme mördades, men nu är det tack och lov inte preskriberat!

Bilden är tagen från quiron.wordpress.com

Det är 25 år sedan Olof Palme mördades. Nu har lagen om preskribering ändrats och därmed är inte det här mordet preskriberat.

Jag var ingen fan av Olof Palme eller hans politik, men jag anser inte att någon ska utsättas för ett så vedervärdigt slut på sitt liv.

Värst är det nog för familjen som aldrig, enligt min mening, fått reda på vad som egentligen hände deras far eller make. Men att vi någonsin får svaret tvivlar jag också på. Enda chansen, som jag ser det, är om någon i sitt testamente berättar om varför och vem mer som var inblandad.

Journalisten Sven Anér har skrivit böcker om mordet, och han är inte den enda journalist med en annan uppfattning än att Christer Pettersson skulle varit mördaren. Det har varit otaliga frågor och uppslag genom åren.

Leif GW Persson har också skrivit spaltkilometrar i ämnet och senast i Expressen, där han ber mördaren, som han tror finns ibland oss, ta kontakt med honom. Och ja, det vore trevligt att äntligen få reda på varför Olof Palme blev mördad, och vem som utförde och planerade dådet.

Ramona

Du kan om du vill förbeställa rea-böcker från Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" kan förbeställas! Adlibris    Bokus

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet  och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare.

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook