Senaste teve-intervjun 2015

måndag 7 september 2009

Håll er undan! Ta skydd!

Ja, nu gäller det att försiktigt, försiktigt titta ut mellan träden. Nästan var som helst kan det stå en skjutglad jägare.

Nog förstår jag tjusningen med att jaga, men att delta skulle jag inte klara av. I det här fallet är jag alldeles för blödig. Hahaha!

Naturupplevelsen är antagligen magisk. Doften av barr, mossa, svamp och murket trä. Den tidiga morgondimman som ringlar in mellan trädstammar gör att man antagligen förväntar sig få se älvorna dansa över ängarna.

Men lyssna på mig bästa älg, håll dig undan!
Iskall hämnd ligger på en 5:e plats på tio i topplistan som mest lånade e-bok på Sveriges bibliotek. Elib.se Tusen miljoners tack till alla som puttade in mig där. Mord i Skärhamn ligger nu hör och häpna på SJÄTTE plats! Dyrbar kärlek nafsar listan i hasorna.


Även Iskall hämnd är utlagd på TPB och allt tack vare en omtänksam och fantastiskt personlighet som heter Magnus Engblom som är ett geni. Tusen och åter tusen tack!


Här kan du ladda ner Första boken i serien om Greger Thulin. Den boken heter Dyrbar kärlek

Du som inte vill ladda ner via The Pirate Bay kan ladda ner HÄR istället.


Vill du veta mer om i vilken form böckerna finns och vad de handlar om klicka på varje titel eller också kan du gå upp på höger sida av bloggen och provläsa : Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och självbiografin Älskling, vi blir...


Njut av dagen även om det är måndag.
Ramona