Senaste teve-intervjun 2015

tisdag 23 mars 2010

Fadderbarn? Javisst och kanske samtidigt kokainist!Fadderbarn är något som de flesta kändisar gärna berättar att de har. Om inte annat finns det galor varje år, som handlar om tårfyllda och gripande historier om de miljoner fattiga barn runt om i världen. En gång i slutet på 70-talet hade jag ett fadderbarn, en flicka som bodde tillsammans med sin mamma. Jag fick teckningar och små brev. Jätteroligt, ända fram tills att det avslöjades att pastorn som var ansvarig förskingrat stora summor pengar.  

Detta är en bild från Spy Bar och personerna har inget med artikeln att göra, som jag vet. Jag har tagit bilden från Sturecompagniets hemsida. Däremot vet vi att kändisar snortar kokain, det är ingen nyhet. Hur många de är och vilka de är, vet de själva, men som alla andra är de livrädda för att åka dit. En del kommer att göra det, andra kommer undan.

Vad jag inte begriper är hur dessa kändisar klarar av att sätta ner näsan i det vita pulvret, samtidigt som de så väl vet vad som händer i de länder, där kokainet produceras. I Colombia, ett av världens största leverantörer av det vita guldet, mördas och våldtas kvinnor i parti och minut, just för att de grisar som styr över kokainet drunknar i pengar och kan göra vad de vill. Samma sak händer i delar av Mexico och andra länder som förser de hjärndöda slynglarna och slynglorna på bland annat Spy Bar med kokain.

I söndagens, 21 mars, Kalla Fakta på TV4 gjordes ett experiment som inte tidigare utförts i Sverige. Prover togs på dricksvattnet för om möjligt se hur många människor i Stockholm med ytterområden använder kokain på helgen. Svaret blev cirka 3 000. Två tusen i city och ett tusen i ytterområden. 

Är det så att dessa kokainister ser sitt fadderskap som en god gärning, samtidigt som de drar en lina? Eller har de redan blåst ut alla hjärnceller? Någon gång kanske jag återigen tar mig an ett Fadderbarn, men så länge som det dräller av kokainister i kändisvärlden och samma personer kanske sitter på Faddergalorna vid dukade bord, mår jag illa av bara tanken att befinna mig samma Faddergrupp som dessa korkskallar. Visa mig en Fadderorganisation som är helt ren från svenska kokainister då ska jag ställa upp igen!

Och ni andra kändisar, som vet vilka era snortande kolleger är, ta avstånd och vill de inte fatta vad det handlar om, sätt dit dem! Finns det inte efterfrågan på en produkt finns det inte heller säljare!

Ramona

Nu kan du också Lägga in om bevakning på min senaste deckare Mord under Tjörn Runt.

Har du en läsplatta? Då kan du låna eller köpa mina e-böcker, som har börjat bli riktigt Poppis. Jätttekul! här på Elib.se

Nedan kan du klicka dig fram till näthandlares erbjudande av mina Samtliga böcker:

AdLibris
Bokia
Bokus
CDON