Senaste teve-intervjun 2015

onsdag 3 mars 2010

Vad har du under blusen RUT, är det en städborste som putar ut?


Ja, hu så hemskt att städa någon annans hem! Så tycks pannkakssmeten, sossar, gröna vågen och kommunisterna att resonera.

Det är bara för dom rika, gnäller den, sedan trettio år, tjänstledige tågkonduktören, Lars Ohly.

Vi tänker ta bort detta avdrag så fort konjukturen tillåter, svävar Lars Ohly. Utan att närmare precisiera vad en tillåten konjuktur är! Så ovanligt!

Det som inte en gammal kommunist begriper, som Lars Ohly och inte heller klämkäcka Maria Wetterstrand, eller för den delen Mona Sahlin, är att det inte behövs färre rika, utan fler.

Inte enstaka miljardärer, utan en sjuhelvetes massa människor som har råd och vill köpa, inte bara tjänster, utan nya bilar, kläder, vill äta god och näringsrik mat, gå till frissan, uppsöka tandläkare, åka på semester, (gärna i Sverige), köpa nya skor, gå på bio, äta på restaurang, med mera. För tyvärr är det konsumtion som gör att hjulen går runt. Det blir fler jobb och med det större skatteintäkter, som i sin tur går till det allmänna, som till exempel sjukvård.

Nä för fan, det är bättre att fler människor stämplar, eller uppbär socialbidrag, samtidigt som de jobbar svart. Eller hur? Att de som jobbar svart inte får pensionspoäng, är försäkrade om något skulle hända dom på svartjobbet är inge noga. Bara dom inte städar en välbeställd familjs villa.

Jag vet vad RUT har under blusen, och jag vet vilka som är dom största lusen. Men för allt i världen fortsätt tjafsa om dammsugaren, under tiden kan vi andra sopa rent i riksdagen!

Ramona


Har du en läsplatta? Då kan du låna eller köpa mina e-böcker, som har börjat bli riktigt poppis. Jätttekul! här på Elib.se

Nedan kan du klicka dig fram till näthandlares REA REA erbjudande av mina samtliga böcker:

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Vill du få ett uppdrag, U.P.A och få 58 000 i månaden?


Det finns tusentals politiker i Sverige. Politiker är det enda som faktiskt verkar växa på träd.

För de släpper jävlar i mig inte makten om de väl får tag på den.
Västra Götalands regionstyrelse ska ha sammanträde.
Gissa om vad? Jo, nu är det dags för högre arvoden, igen!


Johnny Magnusson, moderat, Karin Engdahl, socialdemokrat, Kent Johansson, centerpartiet och Jonas Andersson, folkpartiet, har idag ett arvode ( dina och mina surt förvärvade skattepengar) på 51 990 kronor i månaden, nu tycker de, på fullt allvar att de ska ha en höjning på 11, 5 procent, vilket blir 58 000! Här kan du läsa mer om detta vansinne, i en utmärkt ledare på GT av Johan Wopenka.

Jag har skrivit spaltkilometrar om roffande och maktkåta politiker,och inte spelar det någon som helst roll från vilket parti de kommer ifrån. Vad kan du och jag göra, som får rösta en gång vart fjärde år? Jo, vi kan ställa till med kaos! Atingen röstar vi inte alls, ligger hemma på soffan, eller så röstar vi på Piratpartiet.

Bara tänk hur det blir på valnatten. Sören Holmberg kommer att tappa hakan, alla partier rusar runt som grisar till slakt, ja och vi, vad gör vi? Jo, vi sitter i soffan hemma, korkar upp en flaska champagne och skrattar åt eländet.

Vad skulle komma ur det här? Förhoppningsvis att hälften av Sveriges politiker i maktställning fick ställa sig i kö på arbetsförmedlingen, utan förmåner. Att de politiker som till slut blir valda inser att de sitter där för allas vår skull och inte för deras respektive partis skull. Vore inte det häftigt?
RamonaHar du en läsplatta? Då kan du låna eller köpa mina e-böcker, som har börjat bli riktigt poppis. Jätttekul! här på Elib.se

Nedan kan du klicka dig fram till näthandlares REA REA erbjudande av mina samtliga böcker:

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON