Senaste teve-intervjun 2015

söndag 9 november 2014

I år 2014 lämnar 5 000 judar Frankrike för att flytta till Israel ...


I Frankrike finns, än så länge, den största gruppen judar i hela Europa, men denna grupp blir allt mindre.

I år förväntas 5 000 judar att emigrera till Israel. Hatet mot judarna från nazisterna och försök att utplåna dem är inte obekant för alla som läst historia. Vad däremot inte många vet är att nazisterna nu har en gemensam bundsförvant i sitt hat mot judar ... och det är de extremistiska islamisterna, som också har fått nya bostäder och inkvarterat sig i hela Västeuropa.

I Sverige var det inte så länge sedan som en muslim, ung kille, klottrade hat mot Israel. Det blev inte fällt som hatbrott, då pojken förklarade att han hatar Israel ... inte judar ... Okej ... vilken grupp människor finns det flest av i Israel? Katoliker, italienare, greker ... eller judar?

I Malmö vet jag inte ens om det finns några judar kvar längre. Svensk media har slutat rapportera om detta. Den sista artikeln är från Nils Paarup-Petersen, årtal 2014 i augusti. Och i artikeln står att läsa att på 1970-talet fanns det 2 000 judar och när artikeln skrevs var det 500 kvar. Så ... det kanske inte finns några kvar längre ...

Att erkänna ett problem är detsamma som att man försöker hitta en lösning. Men när man på alla sätt och vis döljer problemet, låtsas som att det inte existerar ... ja då blir det ett exodus.

Här ett gäng unga judiska killar som inte har tänkt ge upp än! Men frågan är hur länge de orkar ...
Det är inte utan att jag och maken också har funderat på att emigrera...

Sveriges regering erkänner inte det här problemet. De erkänner Palestina ...

Ramona