Senaste teve-intervjun 2015

onsdag 23 november 2011

SOS Alarm... vad har hänt?

SOS Alarm... vad har hänt? Ja, det är det många som undrar över idag.

Min personliga erfarenhet av SOS Alarm har alltid varit positiv. Alla gånger jag har ringt har vi fått den hjälp jag eller mina nära och kära behövt.

Men så är inte fallet för alla som ringer och då är det dags att dra i nödbromsen. Vad handlar det om? Jo, som alltid, om pengar.

(VD för SOS Alarm Johan Hedensjö, tidigare VD för Falck Security)

De som vill tjäna mer och mer och mer mot de som vill se till den mänskliga aspekten. Vilka är det då som bestämmer? Som vanligt, alltid politikerna. De stiftar lagarna, de upphandlar tjänsterna och de ser alltid till att stå först i kön med att roffa åt sig så mycket det bara går. Hur kan dagens riksdag och regering för en enda sekund inbilla sig att de har trovärdighet hos oss, fotfolket?

Visst, det finns de som likt de tre berömda aporna alltid håller på sitt parti och de är förlorade för resten av oss andra, men hur ska man kunna rösta på ett parti, oavsett vilket, om inte det går att lita på politiker?

Människor är inte längre värda lika mycket. Service inom företag är ett minne blott. Allt ska tydligen lösas med mobilen. Betala med den, handla med den, spela Lotto med den. Kan mobilen bli ambulansen, läkaren, sjuksköterskan, hjärt- och lungmaskinen, polisen, åklagaren och framförallt kan mobilen ersätta det mänskliga, kärleken och omtanken om vår nästa? Är det så? Är det så? Är det så? Om inte kanske vi ska plocka fram Sverker och soptunnan.Ramona
Grattis du ska bli pappa!
Adlibris
Bokus
CDON
Bokia internethandel


Adlibris: Ändhållplats Sverige


"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytel&