Senaste teve-intervjun 2015

söndag 18 december 2011

Julshow med Lasse Kronér på Lisebergshallen och vilken show det var!

Detta är en ljuv intagande syn som möter besökare som är på väg till Liseberg, om de kommer från Korsvägen. Åh, så tjusigt det är!

Vi var på Julshow igår och det var roligt, rörande och vilket gung det blev!

En kör från London "The Kingdom Choir" fanns med som gav väldigt mycket och fick julstämningen att lyfta.

Vi var på plats på Liseberg 18.30 och trodde att vi skulle kunna få oss en bit mat och ett glas vin innan föreställningen, som började 20.00 på Lisebergshallen. Men hjälp vad folk det var på Liseberg. Så mycket folk som det var igår har jag aldrig varit med om! Det var knökat överallt! Köerna ringlade långa från alla små stugor, om det så bara gällde att få köpa en kopp choklad.

Vi fick nöja oss med en promenad, där vi knödde oss fram. Vid insläppet till Julshowen fanns en liten så kallad kiosk där vi köpte en pyttebytta med baconchips och två pyttecider på burk. De borde nog göra något åt det utbudet när det är shower som står på repertoaren. Skillnad är när det är handboll som förevisas!

På den övre bilden sjunger Lasse tillsammans med The Kingdom Choir och på den nedre sitter Andreas Johnson i Lasses knä och agerar buktalardocka med Marie Serneholts röst . En riktig höjdare! Och det blev många goa skratt under föreställningen. Nedan kan du lyssna och njuta!   


Föreställ dig Andreas sitta och gunga som en lealös bukdocka i knäet på Lasse!


Ha de gött på 4:e advent!

Ramona

Grattis du ska bli pappa!

Adlibris
Bokus
CDON
Bokia internethandel


Adlibris: Ändhållplats Sverige


"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytel